VITEK VT-8533 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Блендеры VITEK VT-8533 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH      

USING THE WHISK

Use  the  whisk  attachment  (11)  only  for  beating 
cream and egg whites, making biscuit dough or for 
mixing ready desserts.
WARNING:  Before  assembling  make  sure  that 
the  power  plug  is  not  inserted  into  the  mains 
socket.

 

Insert  the  whisk  attachment  (8)  into  the  whisk 
gear (9).

 

Insert the whisk gear (9) into the motor unit (2), 
having  preliminary  matched  the  correspond-
ing  guides  inside  the  motor  unit  (2)  and  the 
whisk gear (9) and turn it counterclockwise until 
bumping.

 

Insert the power plug into the mains socket.

 

Immerse the whisk (8) into the bowl with food.

Note: 

You can put the foodstuffs into the measur-

ing cup (10).

 

To  switch  the  unit  on,  press  and  hold  down  the 
ON/OFF button «

I

» (3).

 

If  you  press  and  hold  down  the  button  «

II

»  (4), 

the unit will operate at maximum rotation speed.

 

After  you  finish  using  the  unit,  take  the  power 
plug  out  of  the  socket,  disconnect  the  whisk 
gear  (9)  from  the  motor  unit  (2)  by  turning  it 
clockwise  and  then  remove  the  whisk  attach-
ment (8) from the whisk gear (9).

ATTENTION!

– 

Do  not  use  the  whisk  attachment  (8)  to 
knead tight dough.

– 

Put products into the bowl before switching 
the unit on.

USING THE CHOPPER

The chopper is used to chop meat, cheese, onion, 
herbs,  garlic,  carrots,  walnuts,  almonds,  prunes, 
vegetables and fruit.
ATTENTION!
Do  not  chop  very  hard  products,  such  as  ice 
cubes, nutmegs, coffee beans, cereals etc.

Before you start chopping:

– 

Cut meat, cheese, onions, vegetables and fruit 
into pieces approximately 2x2 cm in size.

– 

Remove stems of herbs, shell nuts.

– 

Remove bones, sinews and cartilage from meat.

Chopping

Be careful – the knife is very sharp! 

Always hold 

the knife by the upper plastic end.

 

Place the chopper bowl (5) on a flat stable sur-
face.

 

Set the chopping knife (6) on the axis inside the 
chopper bowl (5).

 

Put the products into the chopper bowl (5).

Note:

– 

Do not switch the unit on when the chopper bowl 
(5) is empty.

 

Install the geared lid (7) on the chopper bowl (5).

 

Insert  the  whisk  gear  (2)  on  the  lid  (7)  feeding 
chute,  having  preliminary  matched  the  corre-
sponding  guides  inside  the  motor  unit  (2)  and 
the  lid  (7)  and  turn  it  counterclockwise  until 
bumping.

Install the motor unit strictly in the vertical position, 
evenly and in secure contact with the lid.

– 

To  connect  the  unit  to  the  mains,  insert  the 
power cord plug into the mains socket.

– 

To  switch  the  unit  on,  press  and  hold  down  the 
ON/OFF button «

I

» (3).

– 

When  the  button  «

II

»  (4)  is  pressed,  the  knife 

rotates at maximal rotation speed.

– 

During the unit operation hold the motor unit (2) 
with one hand and the chopper bowl (5) with the 
other hand.

– 

After using the unit, wait until the chopping knife 
(6) fully stops.

– 

Unplug the unit.

– 

Disconnect the motor unit (2) from the geared lid 
(7) chute by turning it clockwise.

– 

Remove the geared lid (7). 

– 

Carefully remove the chopping knife (6) taking it 
by the plastic end.

– 

Take the chopped food out of the chopper bowl (5).

ATTENTION!
Strictly follow the described sequence of oper-
ations.

CLEANING

Attention! The blades of the chopping knife (6) 
are very sharp and may be dangerous.
Handle the chopping knife (6) very carefully!

1. 

Unplug the unit before cleaning.

2. 

Remove  the  attachments.  Use  a  slightly  damp 
cloth  to  clean  the  motor  unit  (2)  and  the  gears 
(7, 9), then wipe them dry.

3. 

After processing of salty and sour products it is 
necessary  to  rinse  the  chopping  knife  (6)  with 
water immediately.

4. 

While  possessing  products  with  strong  dyeing 
properties (for instance, carrot or beet-root) the 
bowls  and  attachments  can  get  colored,  wipe 
the  attachments  and  bowls  with  a  cloth  damp-
ened in vegetable oil.

5. 

Wash  the  attachments  that  contacted  products 
with  warm  water  and  a  neutral  detergent  and 
dry  them  thoroughly  after  use.  Wash  the  whisk 
attachment (8) all over and wash only the lower 
part of the blender attachment (1).

IM VT-8533.indd   5

25.05.2018   14:33:08

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-8533?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"