VITEK VT-1469 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Блендеры VITEK VT-1469 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 50
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

– 

Food  products  should  be  put  into  the  bowl 
before switching the unit on. 

USING THE MINI-CHOPPER(pic. 3).

The  mini-chopper  is  used  to  chop  meat,  onion, 
herbs, garlic, vegetables and fruit.

Attention!

– 

Do not chop very hard products, such as nut-
megs, coffee beans and cereals.

Before you start chopping:

– 

Remove  bones,  sinews  and  cartilage  from 
meat.

– 

Cut meat, onion, garlic, carrot etc. in approx-
imately equal slices.

– 

Remove stems when chopping greens.

To  achieve  the  best  results  refer  to  the  table 
below.

Product type

Weight

Approximate 
processing time

Meat 
(1 cm slices)

300 g

15 sec.

Greens

50 g

10 sec.

Bread

80 g

5 sec.

Soft fruit

200 g

6 sec.

Chopping

Caution: the knife is very sharp! Always hold the 
knife by the upper plastic end.

– 

Remove  the  plastic  protective  device  from 
the  blades  (8),  set  the  knife  (8)  on  the  axis 
of  chopper  bowl  (9,  slightly  press  the  knife 
and  turn  it  approximately  towards  90º  to  lock 
it on the axis. 

– 

Put the products into the chopper bowl (9).

– 

Place the geared lid (7) on the bowl (9) rotat-
ing it clockwise until bumping.

– 

Press the attachment lock buttons (6) simul-
taneously  and  insert  the  motor  unit  (2)  into 
the  geared  lid  (7),  release  the  buttons  (6) 
and make sure that the motor unit (2) is firmly 
locked.   

– 

Select  the  required  chopping  knife  rotation 
speed by pressing and holding button «I» (4) 
or «II» (3).

– 

During operation hold the motor unit (2) with 
one  hand  and  the  chopper  bowl  (9)  with 
another hand.

– 

After  usage  disconnect  the  motor  unit  (2)  by 
pressing buttons (6) simultaneously.

– 

Turn the geared lid (7) counterclockwise and 
remove it.

– 

Carefully  remove  the  knife  (8),  if  you  can-
not  remove  the  knife  turn  it  approximately 
towards 90° to release from the lock.

– 

Take  the  chopped  products  out  of  the  chop-
per bowl (9).

Attention!  Strictly  follow  the  described 
sequence of operations.

MASH MAKING
Attention!

– 

Use  the  attachment  (14)  to  mash  boiled 
potatoes, carrot or other vegetables. 

– 

It  is  recommended  to  use  mealy  sorts  of 
potato for making mash.

– 

Do  not  immerse  mash  making  attach-
ment  into  the  boiling  liquids,  e.g.  while 
cooking soup. 

– 

Press the attachment lock buttons (6) on the 
motor  unit  (2)  simultaneously  and  install  the 
gear  (13),  release  the  buttons  (6)  and  make 
sure that the gear (13) is firmly locked. 

– 

Place  the  mash  making  attachment  (14)  on 
the  motor  unit  (13)  turn  the  attachment(14)  
clockwise until bumping.

– 

Insert the plug into the socket.

– 

Peel potatoes and cut it into 2х2 cm cubes. 

– 

Boil  potatoes  until  they  are  ready  and  pour 
out water.

– 

Immerse  the  mash  making  attachment  (14) 
into warm boiled potatoes.

– 

Press  and  hold  the  maximal  rotation  speed 
(3) “II” button. 

– 

Move mash making attachment (14) upwards 
and  downwards,  gradually  adding  milk  and 
butter;  add  salt  to  your  taste.  Maximal  con-
tinuous  operation  time  with  the  attachment 
(14) should not exceed 1 minute. 

– 

After  you  finish  using  the  unit,  take  the  plug 
out of the socket.

– 

Remove the attachment (14) turning it coun-
terclockwise  then  remove  the  gear  (13), 
pressing the buttons (6) simultaneously. 

CLEANING

AT TENTION!  The  blades  of  the  chopping 
knife  (8)  are  very  sharp  and  dangerous. 
Handle the knife (8) very carefully!

VT-1469.indd   6

15.08.2012   12:50:42

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1469 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"