Блендеры Philips HR1655 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

1
Rezilno enoto namestite v posodo za sekljanje (Sl. 5).
2
V posodo za sekljanje dajte sestavine.
Priporočeno količino in čas obdelave si oglejte v spodnji tabeli.
količina sestavin in čas obdelave za mini sekljalnik (samo Hr1653)
Sestavine
Količina sestavin za
sekljanje
Čas
Hitrost
Čebula in jajca
100 g
5 x 1sekundo
1-5
Meso
120 g (največ)
5 sekund
turbo
Zelišča
20 g
5 x 1sekundo
10-15
Parmezan
50–100 g (največ)
15 sekund
turbo
Orehi in mandlji
100 g
20 sekund
turbo
Česen
50 g
5 x 1sekundo
15-20
količina sestavin in čas obdelave za srednji sekljalnik (samo Hr1655)
Sestavine
Količina sestavin za
sekljanje
Čas
Hitrost
Čebula in jajca
200 g
5 x 1sekundo
1-5
Meso
200 g
10 sekund
turbo
Zelišča
30 g
10 x 1sekundo
10-15
Orehi in mandlji
200 g
30 sekund
turbo
Suh kruh
80 g
30 sekund
turbo
Parmezan
200 g
20 sekund
turbo
Temna čokolada
100 g
20 sekund
turbo
3
Na posodo za sekljanje namestite pokrov sekljalnika (Sl. 6).
4
Na pokrov sekljalnika pritrdite motorno enoto (“klik”) (Sl. 7).
5
Vtikač vtaknite v omrežno vtičnico.
6
Če aparat želite vklopiti, pritisnite gumb za vklop/izklop ali gumb za turbo hitrost.
Opomba: Če se sestavine primejo na steno posode sekljalnika, izključite aparat in sestavine z lopatico ali
z nekaj tekočine odstranite s stene (na primer če pripravljate pesto).
Metlica
Metlica je namenjena stepanju smetane, beljakov, sladic, itd.
Pozor: Neprekinjeno ne obdelujte več kot ene porcije. Pred nadaljevanjem obdelave počakajte 5
minut, da se aparat ohladi.
1
Metlico pritrdite na nastavek (“klik”) (Sl. 8).
2
Sestavine dajte v skledo.
sLovenšČina
116
Содержание
- 98 Положите ингредиенты в стакан.; количество продуктов и время приготовления; Ингредиенты
- 100 Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.; Венчик для взбивания; Поместите ингредиенты в чашу.
- 101 советы по использованию венчика; увеличивайте скорость приблизительно через 1 минуту.; Отсоединение венчика для взбивания; пока они немного остынут.
- 102 была заполнена не более чем наполовину.; Отсоединение насадки для картофеля; “Очистка” и таблицу по уходу за прибором).; Вспениватель молока; Подключите прибор к электросети.; Отсоединение вспенивателя молока; Чтобы снять конусные насадки вспенивателя молока, потяните их из
- 103 Хранение; Принадлежность
- 104 Вопрос; рецепт; Охладите мед в холодильнике в течение нескольких часов.