Smeg CVI338X - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Винные шкафы Smeg CVI338X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 24
Загружаем инструкцию
background image

Use

41

EN

3.6 Food storage advice

Storage temperatures

To enjoy the flavour and bouquet of each 
wine at its best, it should be stored and 
drunk at a specific temperature. The 
recommended temperatures for different 
kinds of wines are given below.

White wines

White wines are generally more acidic than 
reds and contain less tannin. To be enjoyed 
at its best, an acidic drink should usually be 
stored at a slightly lower temperature than 
other types, and so these wines should be 
stored at a temperature between 10°C 
and 14°C.
Young, fresh, aromatic white wines can be 
served at a temperature as low as 10°C, 
while for less aromatic wines 12°C is 
recommended. For full, mature white wines 
which have aged in the bottle for a few 
years, higher temperatures are acceptable 
and they can be served at between 12°C 
and 14°C.
Serving a white wine at a higher 
temperature means emphasising its “sweet” 
properties, while the acidity and sharpness 
considered pleasant and desirable in wines 
of this kind will be less noticeable.

Rosé wines

Generally, the rules for serving rosé wines 
are the same as for whites. However, it is 
important to consider these wines' tannin 
content and serve them at a higher 
temperature if necessary so that their flavour 
is not too sharp. Tannin content permitting, 
young, fresh rosé wines are served 
between 10°C and 12°C, while more 
robust, full-bodied types, including more 
mature wines, can be served between 
12°C and 14°C.

Type of wine

Temperature

Young whites

10°C - 12°C

Mature whites

12°C - 14°C

Young, light rosés

10°C - 12°C

Mature, full-bodied rosés

12°C - 14°C

Nouveau reds

10°C - 14°C

Young, light reds with low tannin

14°C - 16°C

Mature, full-bodied reds with high 
tannin

16°C - 18°C

Very mature and cask-aged reds

16°C - 18°C

Sweet and aromatic sparkling 
wines

8°C

Sweet and aromatic red sparkling 
wines

10°C - 12°C

“Charmat method” sparkling wines

8°C - 10°C

“Long Charmat method” sparkling 
wines

10°C - 12°C

“Traditional method” sparkling 
wines without year

8°C - 10°C

“Traditional method” sparkling 
wines with year

10°C - 12°C

Dessert wines

10°C - 18°C

Fortified or liqueur wines

10°C - 18°C

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Smeg CVI338X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"