Zigmund & Shtain CIS 321.60 BX - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Варочная панель Zigmund & Shtain CIS 321.60 BX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 25
Загружаем инструкцию
background image

- 7 -

  GENERAL                                                                                              

Carefully read the contents of this leaflet since it provides 

important instructions regarding safety of installation, use 

and maintenance. 

Keep  the  leaflet  for  possible  future  consultation. All  the 

operations relating to installation (electrical connections) 

must be carried out by specialised personnel in 

accordance with current regulations.

SAFETY INSTRUCTIONS                                                                      

This apparatus is not suitable for use by children or 

people who need supervision. 

For safety reasons, never place large ferromagnetic 

objects (e.g. oven plates for cakes) on the cooking zone 

of the fibreglass top. 

People carrying pacemakers are advised to consult a 

doctor before using the induction cooking zones.  

Metal objects such as knives, forks, spoons or covers 

must not be placed  on the surface of the cooking top 

because they can become heated. 

IMPORTANT:                                                                                                     

After use, switch the cooking top off with the command 

device. 

IMPORTANT:                                                                                                          

- Avoid spilling liquid, therefore to boil or heat liquids, 

reduce the heat.

- Please ensure when the appliance is turned on, that 

there are no empty pots left on top.

- When you have finished cooking, switch off the relevant 

heating element with the command indicated below.

WARNING                                                                                                       

If the surface of the hob is cracked, turn off the 

appliance and disconnect from the electrical main in 

order to avoid any possible electric shocks.

 

INSTALLATION INSTRUCTIONS                                                         

These instructions are for a specialized installer and 

are a guide for the installation process, regulations and 

maintenance in accordance with the law and current 

standards. 

If the built-in oven or any other appliances that produce 

heat, need to be installed directly underneath the 

cooking hobs in ceramic glass, 

IT IS NECESSARY THAT 

THE APPLIANCE (oven) AND THE COOKING HOBS 

IN CERAMIC GLASS ARE ADEQUATELY ISOLATED

in such a way that the heat generated from the oven, 

measured on the right hand side of the bottom of the 

cooking hobs, does not exceed 60°C. 

Failure to follow this precaution, could cause a 

malfunction in the TOUCH CONTROL system.

ENGLISH

GB

POSITIONING                                                                                           

The domestic appliance was built in order to be 

encased on a work surface, the way it is illustrated in 

the graph (Fig.1). Predispose sealing material (Fig.4) 

along the whole perimeter (for dimensions of the cut 

see  Fig.1). Lock the domestic appliance into place with 

4 supporters, keeping in mind the width of the surface 

(Fig.2). If the lower part of the appliance after installation, 

is accessable via the lower part of the furniture, it is 

necessary to mount a separating panel keeping in mind 

the distances indicated (Fig.3). 

VENTILATION                                                                 

(Fig.5)

the distance between the cooktop and built-in kitchen’s 

furnitures or cooking apparatuses must guarantee 

sufficient ventilation of the air. Not to use the cooktop if in 

the oven is in course the pyrolysis process.

ELECTRICAL CONNECTIONS                                   

(Fig.6)

Before making the electrical connections, check that:

- the ground wire is 2 cm longer than the other cables;

- the system ratings meet the ratings indicated on the 

identification plate fixed on the lower part of the worktop;

- the  system  is  fitted  with  efficient  ground  wires  in 

accordance with the laws and current standards.

Grounding is mandatory by law. If the domestic appliance 

is not supplied with a cable and/or suitable plug, use 

material suitable for the absorption value indicated on 

the  identification  plate  and  the  operating  temperature. 

If wishing to make a direct connection to the mains, an 

omnipolar switch must be installed with a minimum 3 

mm opening between the contacts and appropriate for 

the load indicated on the plate and in accordance with 

current standards (the yellow/green ground conductor 

must not be disconnected by a switch). When the 

appliance has been installed, the omnipolar switch must 

be easily reachable.

USE                                                                                                             

The fundamental characteristic of the induction system is 

the direct transference of heat from the generator to the 

cooking recipient. 

Advantages: 

- The transference of power takes place only when the 

recipient is placed on the cooking zone. 

- The heat is generated only at the base of the recipient 

and transferred directly to the food to be cooked. 

- Reduced heating time and low consumption of power 

during the beginning of cooking, allowing a global 

saving of power. 

- The  fibreglass  top  remains  cold,  the  heat  felt  on 

the  cooking  top  is  that  reflected  from  the  base  of  the 

recipient. 

 

COOKING RECIPIENTS                                                                 

          

The use of appropriate recipients is an essential factor 

for induction cooking.  Check that your pots are suitable 

for the induction system. 

The recipients must contain iron.

 You can check 

whether the material of the pot is magnetic with a simple 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zigmund & Shtain CIS 321.60 BX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"