Bosch PKF645CA1E - Инструкция по эксплуатации - Страница 24

Варочная панель Bosch PKF645CA1E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

ro

        Cur

ăţ

area

24

Tabel de preparare

În tabelul urm

ă

tor g

ă

si

ţ

i câteva exemple. 

Timpii de preparare 

ş

i treptele de preparare termic

ă

 

depind de tipul, greutatea 

ş

i calitatea alimentelor. Din 

acest motiv sunt posibile abateri.
Pentru înfierbântare folosi

ţ

i treapta de preparare termic

ă

 

9.
Amesteca

ţ

i din când în când preparatele cu sosuri mai 

groase.
Alimentele care se pr

ă

jesc la temperaturi mari sau din 

care iese mult lichid în timpul pr

ă

jirii, se pr

ă

jesc cel mai 

bine în mai multe por

ţ

ii mici.

Recomand

ă

ri pentru g

ă

titul cu economie de energie 

g

ă

si

ţ

i în capitolul Protec

ţ

ia mediului.

~

 Pagina 22

D

Cur

ăţ

area

Cur

ăţ

area

Produse de cur

ăţ

are 

ş

i de îngrijire adecvate pute

ţ

achizi

ţ

iona de la unitatea service abilitat

ă

 sau prin e-

Shop.

Placa vitroceramic

ă

Cur

ăţ

a

ţ

i plita dup

ă

 fiecare utilizare. Astfel, resturile de la 

g

ă

tit nu se lipesc prin ardere.

Cur

ăţ

a

ţ

i plita abia dup

ă

 ce aceasta s-a r

ă

cit suficient.

Utiliza

ţ

i numai produse de cur

ăţ

at adecvate pentru 

placa vitroceramic

ă

. Acorda

ţ

i aten

ţ

ie indica

ţ

iilor de 

cur

ăţ

are de pe ambalaj.

Nu utiliza

ţ

i niciodat

ă

:

detergent de vase pentru sp

ă

lare manual

ă

, nediluat

solu

ţ

ie de cur

ăţ

at pentru ma

ş

ina de sp

ă

lat vase

produse de cur

ăţ

are abrazive 

produse de cur

ăţ

are agresive precum spray de 

cuptoare sau produse pentru îndep

ă

rtarea petelor

bure

ţ

i care zgârie 

aparate de cur

ăţ

at cu jet sub presiune sau cu jet de 

abur

Murd

ă

ria pronun

ţ

at

ă

 poate fi îndep

ă

rtat

ă

 cel mai bine 

cu o r

ă

zuitoare pentru geamuri, disponibil

ă

 în comer

ţ

Respecta

ţ

i recomand

ă

rile produc

ă

torului.

O r

ă

zuitoare adecvat

ă

 pentru geamuri pute

ţ

i procura 

ş

de la unitatea de service abilitat

ă

 sau în e

­

shop-ul firmei 

noastre.
Cu bure

ţ

i speciali pentru cur

ăţ

area pl

ă

cii vitroceramice, 

ob

ţ

ine

ţ

i rezultate bune de cur

ăţ

are.

Cadrul plitei

Pentru a evita deterior

ă

ri la cadrul plitei, v

ă

 rug

ă

m s

ă

 

respecta

ţ

i urm

ă

toarele indica

ţ

ii:

Utiliza

ţ

i numai solu

ţ

ie cald

ă

 de ap

ă

 cu detergent.

Sp

ă

la

ţ

i temeinic lavetele noi, înainte de utilizare.

Nu utiliza

ţ

i substan

ţ

e caustice sau abrazive.

Nu folosi

ţ

i r

ă

zuitoare.

Treapta de 

preparare ter-

mic

ă

 îndelun-

gat

ă

Durata de pre-

parare termi-

c

ă

 

îndelungat

ă

 în 

minute

Topire

Unt, gelatin

ă

1

-

Înc

ă

lzire 

ş

i men

ţ

inere la cald

Tocan

ă

 (de ex. tocan

ă

 de linte)

1

-

Lapte**

1-2

-

Preparare în lichid sub tempera-

tura de clocotire, fierbere la foc

mic

G

ă

lu

ş

ti, peri

ş

oare

3-4*

20-30 min.

Pe

ş

te

3*

10-15 min.

Sosuri albe, de ex. sos Béchamel

1

3-6 min.

Fierbere, g

ă

tire la aburi, în

ă

bu

ş

i-

re

Orez (cu cantitate dubl

ă

 de ap

ă

)

3

15-30 min.

Cartofi fier

ţ

i în coaj

ă

3-4

25-30 min.

Cartofi fier

ț

i

3-4

15-25 min.

Paste f

ă

inoase, t

ă

i

ţ

ei

5*

6-10 min.

Tocan

ă

, supe

3-4 

15-60 min.

Legume 

ş

i legume congelate

3-4

10-20 min.

Preparare în oala sub presiune

3-4

-

Fierbere în

ă

bu

ş

it

ă

Rulade

3-4

50-60 min.

Friptur

ă

 în

ă

bu

ş

it

ă

3-4

60-100 min.

Gula

ş

3-4

50-60 min.

Pr

ă

jire**

Ş

ni

ţ

el, natur sau pane

6-7

6-10 min.

Cotlet, natur sau pane

6-7

8-12 min.

Friptur

ă

 (grosime 3 cm)

7-8

8-12 min.

* Preparare termic

ă

 îndelungat

ă

 f

ă

r

ă

 capac

** F

ă

r

ă

 capac

Pe

ş

te 

ş

i file de pe

ş

te natur sau 

pane

4-5

8-20 min.

Pe

ş

te 

ş

i file de pe

ş

te, pane 

ş

i con-

gelat, de exemplu crochete de 

pe

ş

te

6-7

8-12 min.

Preparate la tigaie, congelate

6-7

6-10 min.

Cl

ă

tite

5-6

de durat

ă

Treapta de 

preparare ter-

mic

ă

 îndelun-

gat

ă

Durata de pre-

parare termi-

c

ă

 

îndelungat

ă

 în 

minute

* Preparare termic

ă

 îndelungat

ă

 f

ă

r

ă

 capac

** F

ă

r

ă

 capac

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch PKF645CA1E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"