Варочная панель Bosch PCP6A5B90M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

ro
Tabele
ş
i recomand
ă
ri
28
Sugestii pentru g
ă
tit
■
Pentru preg
ă
tirea supelor crem
ă
ş
i a
leguminoaselor, folosi
ţ
i o oal
ă
sub presiune. Timpul
de preparare va fi redus semnificativ. Dac
ă
folosi
ţ
i o
oal
ă
sub presiune, respecta
ţ
i indica
ţ
iile
produc
ă
torului. Ad
ă
uga
ţ
i toate ingredientele de la
început.
■
Când g
ă
ti
ţ
i cartofi
ş
i orez, acoperi
ţ
i întotdeauna vasul
cu un capac. Timpul de preparare va fi astfel
semnificativ mai mic. Apa trebuie s
ă
fie fiart
ă
înainte
de a g
ă
ti paste, orez sau cartofi. Regla
ţ
i apoi treapta
de preparare termic
ă
pentru a continua procesul de
preparare.
■
Mai întâi înc
ă
lzi
ţ
i uleiul în tig
ă
ile pentru preparare.
Imediat dup
ă
ce a
ţ
i început pr
ă
jirea, men
ţ
ine
ţ
i
temperatura constant
ă
, prin adaptarea treptei de
preparare termice, la nevoie. La prepararea mai
multor por
ţ
ii, a
ş
tepta
ţ
i pân
ă
la atingerea din nou a
temperaturii de preparare. Întoarce
ţ
i regulat
alimentele.
■
Atunci când prepara
ţ
i supe, creme, linte sau maz
ă
re,
introduce
ţ
i toate ingredientele în acela
ş
i timp în vasul
de g
ă
tit.
Orez cu lapte**
$#'
7-9*
9-14
1-4*
21-31
Budinc
ă
spani-
ol
ă
**
%$'
2-5*
3-13
Biscui
ţ
i (în bain-
marie)
%'&
9
35-45
Pr
ă
jire în baie de
ulei
Cartofi pr
ă
ji
ţ
i
'%&
7-9*
15-20
Tortilla spaniol
ă
%&'
9*
18-30
Merluciu pane
%&(
6-8*
4-10
Ş
ni
ţ
el de pui (8
fileuri de piept de
pui)
%'$
9*
2-12
6*
5-8
Crochete, conge-
late (16 buc.)
&%'
8-9
4-10
Crochete de pe
ş
te,
congelate (12
buc.)
&%'
8-9
4-10
Pr
ă
jire cu o canti-
tate mic
ă
de ulei,
rumenire, pr
ă
jire
în tigaie
Legume în aluat
tempura
%&(
7*
5-8
5-6*
5-9
Legume proas-
pete sotate**
'&%
9*
6-8
Shakshuka, Mene-
men
$%(
6-9
7-13
3-4
4-9
Omlet
ă
(1 por
ţ
ie)
$%&
8-9*
2-5
Somon la cuptor
%&(
6-8*
2-4
1
2-8
Piept de ra
ţă
(1 por
ţ
ie)
$%'
5-7*
6-11
File de vit
ă
Stro-
ganoff
&%'
8-9*
5-13
Carne tocat
ă
%$&
8-9*
12-25
Cârna
ţ
i (12 buc
ăţ
i)
%$'
7-9
5-12
Hamburgeri din
carne de vit
ă
(4
buc
ăţ
i, 1 cm gro-
sime, 110 g)
%&'
9*
1-3
7*
2-6
Cl
ă
tite (4 buc.)
&%'
7*
1-3
4-6*
7-19
Legume conge-
late**
%&'
9*
5-12
Sos Napoli
$'&
6-8*
1-4
4-6*
12-19
Pizza (diametru de
20 cm)
'&%
1
4-20
Fierbere în oal
ă
sub presiune
Cartofi fier
ţ
i (piure,
salat
ă
de cartofi)
%$'
7-9
8-13
5-6
14-18
Metod
ă
Arz
ă
tor
Etapa 1
Etapa 2
Preparatul
§
v
§
v
*F
ă
r
ă
capac
**Amesteca
ţ
i constant
Hummus (boabe
de n
ă
ut piure)
%&'
7-9
10-12 4-7
37-43
Budinc
ă
de pâine
(în bain-marie)
%'(
9
7-12
6-7
15-18
Topire, deconge-
lare, preparate
fine
Sos Béchamel**
#$'
5-6*
1-4
5-6
2-11
Sos cu brânz
ă
cu
mucegai albas-
tru**
#$(
3-7*
3-6
Sos Carbonara
$%(
3-6*
4-15
3-5*
4-8
Ciocolat
ă
cu lapte
#($
1*
10-20
Metod
ă
Arz
ă
tor
Etapa 1
Etapa 2
Preparatul
§
v
§
v
*F
ă
r
ă
capac
**Amesteca
ţ
i constant
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)