Marta MT-1959 Black Pearl - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Сушилки для овощей и фруктов Marta MT-1959 Black Pearl - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 20
Загружаем инструкцию
background image

11 

 

 

Set the temperature by pressing «

t

°». Ajust the required temperature with «

+

», «

-

» buttons.  

Temperature mode advices:  
- Herbs 35-40° 
- Yoghurt/Proving 40° 
- Mashrooms 50-55° 
- Vegetables 50-55° 
- Fruit 55-60° 
- Meat, Fish 65-70° 

 

When you finish using the appliance turn it off by putting the switch to the position "OFF". Unplug the appliance. 

 

NOTE: For even drying result, it is recommended to change the position of trays from time to time during operation. 

 

ADITIONAL INSTRUCTION  

 

Wash products before putting in the appliance.  

 

Do not put wet products into appliance, rub it dry.  

 

ATTENTION! Do not put sections with products if there is water in it.  

 

Cut off the spoiled parts of products. Slice the products in such a way to situate it freely between the sections.  

 

The duration of drying products depends on the thickness of pieces into which it is sliced etc. 

 

Some of the fruit can be covered by its natural protective layer and that is why the duration of drying may increase. To avoid this matter it is better to boil products for about 1-2 minutes and 

than put it to cold water and rug after that.  

 

NEED TO KNOW! THE DURATION OF DRYING STATED IN THIS INSTRUCTION IS APPROXIMATE. The duration of drying depends on the temperature and humidity of the room the level 

of humidity of products, thickness of the pieces etc. 

DRYING FRUIT  

Wash the fruit.  

Take out the pit and cut off the spoiled parts.  

Slice into pieces which you can place freely between the sections.  

You can put the fruit down to natural lemon or pine apple juice not to let them fade  

If you want your fruit to smell pleasantly, you can add cinnamon or coconut swift.  

 

DRYING VEGETABLES  

Wash the vegetables.  

Take out the pit and cut off the spoiled parts.  

Slice into pieces which you can place freely between the sections. · It is better to boil vegetables for about 1-5minutes and than put it to cold water and than rug dry.  

 

STORAGE OF DRYED FRUIT  

Containers for storage of the dried products should be clean and dry.  

For better storage of dried fruit use glass containers with metal lids and put it into a dark dry place where the temperature should be 5-20 degrees. During first week after drying it is better to check if it is 

any moisture in container. If yes, it means that products are not dried well and you should dry it again.  

ATTENTION! Do not place hot place hot and even warm products into containers for its further storage 

 

TABLE OF PREPARING THE FRUITS FOR DRYING 

Name 

Preparing 

Condition after drying  Duration of drying 

Apricot 

Slice it and take out the pit 

Soft 

13-28 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-1959 Black Pearl?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"