Marta MT-1884 Black Pearl - Инструкция по эксплуатации - Страница 13

Сушилки для овощей и фруктов Marta MT-1884 Black Pearl - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

13 

 

RECIPES 

BEEF JERKY 

Ingredients:  

Beef – 500g. 

Soy sauce – 100ml. 

Spicy tomato sauce – 20g.  

Seasonings  

 

Rinse meat. Trim all visible fat from meat. Slice into 0, 5 cm thick strips. Combine all remaining ingredients in a bowl and mix with beef strips. Cover and refrigerate 6 - 8 hours or overnight. Then drain 

off all excess marinade. Spread beef strips on every food tray and cover with the dehydrator’s lid. Set temperature to 70°C and turn on the dehydrator for 6 - 10 hours.  

Use as many food trays as necessary. 

 

FISH JERKY 

Ingredients: 

Cod fillet – 500g. 

Lemon juice – 50ml.  

Salt – 50g.  

Ground black pepper 

 

Rinse fish. Dry on a paper towel and cut into 0, 5 cm thick strips. Combine all remaining ingredients in a bowl and mix with fish strips. Cover and refrigerate 4 - 6 hours. Then drain off all excess 

marinade. Spread fish strips on every food tray of the dehydrator and cover with lid.  Set temperature to 70°C and turn on the dehydrator for 6 - 10 hours.  

Use as many food trays as necessary. 

 

TURKEY JERKY 

Ingredients: 

Turkey fillet – 500 g.  

Garlic – 30g.  

Cognac – 50ml.  

Salt – 30g.  

Sugar – 20g.  

Paprika powder 

 

Rinse turkey. Dry on a paper towel and cut into 0, 5 thick strips. Fine grate garlic.  

Combine all ingredients in a bowl together with turkey strips. Cover and refrigerate 4 - 6 hours. Then drain off all excess marinade. Spread turkey strips on every food tray of the dehydrator and cover 

with lid.  Set temperature to 70°C and turn on the dehydrator for 6-10 hours.  

Use as many food trays as necessary. 

 

FERMENTED MILK PRODUCTS (YOGHURT, SOUR CREAM ETC.)    

Ingredients: 

Milk, cream, baked milk – 1 l.  

Yoghurt culture – 1 bag.  

 

Combine ingredients in a clean bowl in proportions according to directions on the bag with yoghurt culture. Mix and pour the mixture into cups. Set one food tray on the base of the dehydrator and place 

cups inside. Cover with lid and set temperature to 40°C. Turn on the dehydrator for 6 – 12 hours depending on the yoghurt culture manufacturer’s directions. Refrigerate for 3 hours.  

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-1884 Black Pearl?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"