Marta MT-1884 Black Pearl - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Сушилки для овощей и фруктов Marta MT-1884 Black Pearl - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

11 

 

 

NEED TO KNOW! THE DURATION OF DRYING STATED IN THIS INSTRUCTION IS APPROXIMATE. The duration of drying depends on the temperature and humidity of the room the level 

of humidity of products, thickness of the pieces etc. 

DRYING FRUIT  

Wash the fruit.  

Take out the pit and cut off the spoiled parts.  

Slice into pieces which you can place freely between the sections.  

You can put the fruit down to natural lemon or pine apple juice not to let them fade  

If you want your fruit to smell pleasantly, you can add cinnamon or coconut swift.  

 

DRYING VEGETABLES  

Wash the vegetables.  

Take out the pit and cut off the spoiled parts.  

Slice into pieces which you can place freely between the sections.  It is better to boil vegetables for about 1-5minutes and than put it to cold water and than rug dry.  

 

STORAGE OF DRYED FRUIT  

Containers for storage of the dried products should be clean and dry.  

For better storage of dried fruit use glass containers with metal lids and put it into a dark dry place where the temperature should be 5-20 degrees. During first week after drying it is better to check if it is 

any moisture in container. If yes, it means that products are not dried well and you should dry it again.  

ATTENTION! Do not place hot place hot and even warm products into containers for its further storage 

 

TABLE OF PREPARING THE FRUITS FOR DRYING 

Name 

Preparing 

Condition after drying  Duration of drying 

Apricot 

Slice it and take out the pit 

Soft 

13-28 

Orange peel 

Cut it to long stripes 

Fragile 

8-16 

Pine apple

fresh

 

Peel it and slice into pieces or square parts 

Hard 

6-36 

Pine apple

tinned

 

Pour out the juice and dry it 

Soft 

6-36 

Banana 

Peel it and slice to round pieces

3-4 mm 

thickness

 

Crispy 

8-38 

Grapes 

No need to cut it 

Soft 

8-38 

Cherry 

It is not necessary to take out the pit

you can 

take it out when cherry is half-dried

 

Hard 

8-26 

Pear 

Peel it and slice 

Soft 

8-30 

Fig 

Slice it 

Hard 

6-26 

Cranberry 

No need to cut 

Soft 

6-26 

Peach 

Cut into 2pieces and take out the pit when the 

fruit is half-dried 

Soft 

10-34 

Date-fruit 

Take out the pit and slice 

Hard 

6-26 

Apple 

Peel it. Take out the heart

slice it into round 

pieces or segments 

Soft 

4-15 

NOTICE: Time and ways of preliminary processing, which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table. 

 

 

 

 

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-1884 Black Pearl?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"