MARTA MT-1755 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Сэндвичницы MARTA MT-1755 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 26
Загружаем инструкцию
background image

 

Bulb onion – 50g. 

Egg-1pc. 
Garlic-5g. 
Salt and seasonings.  

Vegetable oil.  

 

FRIED SAUSAGES 
Ingredients: 

Sausages – 4/6pcs.  
Vegetable oil. 

 

Grease the pan with oil and switch power on. Close and lock the lid. When the green LED goes off, put sausages on pan and close but don‟t lock 
the lid. Fry for 4-6 minutes.  

 

CHEESE CAKES 
Ingredients: 

9%-fat quark – 200g. 
Egg – 1pc. 
Sugar – 50g. 

White wheat flour – 80g. 
Vanilla extract – 5g. 
Vegetable oil. 

Rusk flour. 
 

Mix quark and sugar in a bowl until completely smooth. Add egg, flour and vanilla extract. Mix until smooth. Shape 40-50g balls and roll in rusk 
flour. Grease pan with oil and switch power on. Close and lock the lid. Open the lid when the green LED goes off and put cheese cakes on pan. 
Close and lock the lid. Fry for 5-7 minutes.  
 

GRILLED CHICKEN BREAST 

Ingredients:  

Chicken breast – 400g. 

BBQ sauce – 100g. 
 

Rinse chicken fillet. Dry on paper towel. Make cuts with a knife. Combine chicken breast and BBQ sauce in a bowl and leave for 30-40 minutes. 

Grease the pan with oil and switch power on. Close and lock the lid. Open the lid when the green LED goes off and put chicken breasts on pan. 
Close but don‟t lock the lid and fry for 6-8 minutes.  

 

BAKED TROUT 

Ingredients:  

Trout – 1pc. 
Lemon juice. 

White pepper. 
Salt.  
Vegetable oil.  
 

Rinse trout. Dry on paper towel. Cut into pieces if trout is too big. Rub trout with salt and pepper. Sprinkle with lemon juice. Grease the pan with oil 

and switch power on. Close and lock the lid. Open the lid when the green LED goes off and put fish on pan. Close but don‟t lock the lid. Fry for 5-7 
minutes.  
 

 

FOR WAFFLE MAKER: 
LIEGE WAFFLES 
Ingredients:  

Milk – 225ml 

All-purpose flour – 175g 
Eggs – 2pcs 
Butter – 85g 

Sugar – 60g 
Baking powder – 5g 

Vanilla extract – 5g 

Melt the milk. Separate the yolks from the whites. begins to form a creamy foam. 
Whisk the yolks mixed with sugar, add melted butter into the mixture and whisk until evenly blended. Add baking powder and flour. Whisk together 
the whites and salt in a separate bowl, mix until begins to form a creamy foam. Combine the whites mixture and the flour mixture until a soft dough 

forms. Preheat a waffle maker until the green light indicator goes off. Open the lid and place two spoons of dough on each side of heating panel of 
preheated waffle maker. Close the lid. Cook waffles 8 minutes. Repeat with remaining dough. 

Real cooking time can be different with displayed in recipes due to specific features of every particular ingredient. Ingredients displayed in this cookbook can be replaced with similar ones.  
For more information please call the tip-line – 8 (800) 200 68 77. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к MARTA MT-1755?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"