Simfer F56GO42017 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Плита Simfer F56GO42017 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 77
Загружаем инструкцию
background image

6.

 

If the burner is extinguished because of any reason, close the gas control valve and wait a minimum of one minute before 
trying again. 

 

Using Hot Plates: 

Make adjustment by rotating the switch clockwise according to the heat level you wish to use for your electric cooker. When the 
warning lamp lights over the switch, this means that the cooker is engaged. When the cooking is over bring it back to ‘’0’’ 
position. 
 

Hot Plate 

LEVEL 1

LEVEL 2

LEVEL 3

LEVEL 4

LEVEL 5 

LEVEL 6

145 mm 

95 W 

155 W 

250 W 

400 W 

650 W 

1000 W 

180 mm 

115 W

175 W

250 W

600 W

850 W 

1500 W

145 mm Rapid 

135 W

165 W

250 W

500 W

750 W 

1500 W

180 mm Rapid 

175 W

220 W

300 W

850 W

1150 W 

2000 W

 

heating at low cooking 
temperature 

at normal cooking 
temperature 

 Frying 

 

 

Electric Hotplates have standard of 6 temperature levels (as described herein above) 

 

When using first time, operate your electric hotplate in position 6 for 5 minutes. This will make the agent on your hotplate 
which is sensitive to heat get hardened by burning. Use flat bottomed saucepans which fully contact with the heat as much 
as you can, so that you can use the energy more productively. 

 
        

Using Oven Burners:

 

1.

 

Our gas ovens top and bottom burner working system is one by one. When you want use your preference burner, before you 
must make press the tap knob and wait nearly 5-10 second. Then you can to inflame trough with automatic ignition system 
(optional) or match. You must wait 10-15 seconds after inflame. 

2.

 

To have press by tap knob and after you can make allow the knob. If you can not made this operation you must try again. 

3.

 

When you make the ignition operation, then you can close the oven door 3-4 minute after. 

 

USING OVEN SECTION 

 
1.

 

When your oven is operated first time, an odor will be spread out which will be sourced from using the heating elements. In 
order to get rid of this, operate it at 250 °C for 45 minutes while it is empty. 

2.

 

In order to make cooking in your oven; oven switch must have been rotated. Otherwise oven does not operate. 

3.

 

Kinds of meals you will cook, cooking times and Thermostat positions were given in cooking table. 

4.

 

The values given in the cooking table are characteristic values and were obtained as a result of the tests performed in our 
laboratory. 

5.

 

You can find different flavors suitable for your taste depending on your cooking and using habits. 

6.

 

You can make chicken revolving in your oven by means of the accessories.(optional) 

7.

 

Cooking times: The results may change according to the area voltage and material having different quality, amount and 
temperatures. 

8.

 

During the time when cooking is being performed in the oven, the lid of the oven should not be opened frequently. 
Otherwise circulation of the heat may be imbalanced and the results may change. 

9.

 

Using cake forms while cooking cake gives better result. 

 

Cooking Time Table 

The values in the Table are the results obtained in our laboratories. You can find flavors different and suitable to your taste by 
experience. 5 - 10 min. preliminary heating should be done prior cooking. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meals 

Temperature (°C) 

Rack position 

Cooking time (min.) 

Creamed cake 

150 - 170 

30 - 35 

Pastry 

200 - 220 

35 - 45 

Biscuit 

160 - 170 

20 - 25 

Cookie 

160 - 170 

20 - 35 

Cake 

160 - 180 

25 - 35 

Braided cookie 

200 - 220 

30 - 40 

Filo pastry 

180 - 220 

35 - 45 

Savory pastry 

160 - 180 

20 - 30 

Lamb meat 

200 - 230 

90-120 

Veal 200 

230 

90-120 

Mutton 210-230 

90-120 

Chicken (in pieces) 

210-230 

75-100 

Fish 190-210 

40-50 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Simfer F56GO42017?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"