Плита Zanussi ZVM64X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Sfaturi utile
Vase de g
ă
tit
• Baza vasului trebuie s
ă
fie cât mai
groas
ă
ş
i cât mai plat
ă
posibil.
• Vesela din o
ţ
el emailat sau cu fund de
aluminiu sau cupru poate duce la de-
colorarea suprafe
ţ
ei din vitroceramic
ă
.
Economisirea energiei
• Pe cât posibil, pune
ţ
i întotdeauna ca-
pace pe vase.
• A
ş
eza
ţ
i vesela înainte de a porni zona
de g
ă
tit.
• Opri
ţ
i zonele de g
ă
tit înainte de termi-
narea duratei de g
ă
tit, pentru a utiliza
c
ă
ldura rezidual
ă
.
• Fundul oalei
ş
i zona de g
ă
tit trebuie s
ă
fie de aceea
ş
i dimensiune.
Exemple de g
ă
tit
Datele din tabel sunt doar orientative.
Nivel
de
g
ă
tit
Utilizare pentru:
Durat
ă
Recomand
ă
ri
1
Men
ţ
inerea la cald a alimentelor g
ă
ti-
te
conform
nece-
sit
ăţ
ilor
Capac
1-2
Sos olandez, topit: unt, ciocolat
ă
, ge-
latin
ă
5-25
min
Amesteca
ţ
i ocazional
1-2
Solidificare: omlete pufoase, ou
ă
ochiuri
10-40
min
G
ă
ti
ţ
i cu capacul pus
2-3
Fierberea în
ă
bu
ş
it
ă
a orezului
ş
i a
mânc
ă
rurilor care con
ţ
in lapte,
înc
ă
lzirea alimentelor preparate
25-50
min
Ad
ă
uga
ţ
i cel pu
ţ
in de dou
ă
ori
mai mult lichid decât orez, ames-
teca
ţ
i în timpul g
ă
titului mânc
ă
ru-
rile care con
ţ
in lapte
3-4
Pentru a g
ă
ti la aburi legume, pe
ş
te,
carne
20-45
min
Ad
ă
uga
ţ
i câteva linguri de lichid
4-5
Cartofi g
ă
ti
ţ
i la abur
20-60
min
Utiliza
ţ
i maxim ¼ l ap
ă
pentru
750 g de cartofi
4-5
G
ă
tirea unor cantit
ăţ
i mai mari de ali-
mente, tocane
ş
i supe
60-150
min
Pân
ă
la 3 l lichid plus ingrediente
6-7
Pr
ă
jire u
ş
oar
ă
: escalop, cordon bleu
de vi
ţ
el,
ş
ni
ţ
ele, chiftele, cârna
ţ
i, ficat,
roux (sos de f
ă
in
ă
ş
i unt), ou
ă
, cl
ă
tite,
gogo
ş
i
conform
nece-
sit
ăţ
ilor
Întoarce
ţ
i la jum
ă
tatea duratei de
g
ă
tit
7-8
Crochete de cartofi, mu
ş
chiule
ţ
, cot-
lete, bine f
ă
cute
5-15
min
Întoarce
ţ
i la jum
ă
tatea duratei de
g
ă
tit
9
Pentru a fierbe o cantitate mare de ap
ă
, paste, pentru a pr
ă
ji carnea la suprafa
ţă
(gula
ş
, friptur
ă
în
ă
bu
ş
it
ă
), pentru a pr
ă
ji intens cartofi-pai
12
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)