Smeg SUK62CBL8 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Плита Smeg SUK62CBL8 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

18

Instructions for the user

8.1

Cooking advice and instructions

8.1.1 General advice

• 

We recommend preheating the oven before putting the food in.

 Place the food in the oven only

once the cooking light is off.

• 

•  For cooking on several levels, we recommend using a fan-assisted function to achieve uniform

cooking at all heights.

• 

•  In general, it is not possible to shorten the cooking times by increasing the temperature (the food

could be well-cooked on the outside and undercooked on the inside).

• 

•  While cooking desserts or vegetables, excessive condensation may form on the glass. In order to

avoid this, open the door very carefully a couple of times while cooking.

• 

•  For rapid preheating use a fan-assisted function, then select the required function.

8.1.2 Advice for cooking meat

•  Cooking times, especially for meat, vary according to the thickness and quality of the food and to

consumer taste.

• 

•  We recommend using a meat thermometer for meat when roasting it. Alternatively, simply press on

the roast with a spoon: if it is hard it is ready, if not, it needs another few minutes cooking.

8.1.3 Advice for cooking desserts and biscuits

•  Use dark metal moulds for desserts: they help to absorb the heat better.

•  The temperature and the cooking time depend on the quality and consistency of the dough.

•  Check whether the dessert is cooked right through: at the end of the cooking time, put a toothpick into

the highest point of the dessert. If the dough does not stick to the toothpick, the dessert is cooked.

•  If the dessert collapses when it comes out of the oven, on the next occasion reduce the set

temperature by about 10°C, selecting a longer cooking time if necessary.

8.1.4 Advice for cooking with the Grill

•  Using the Grill function 

, meat can be grilled even when it is put into the cold oven; preheating is

recommended if you wish to change the effect of the cooking.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Smeg SUK62CBL8?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"