Плита Hansa FCIW 58297 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

69
PREPARAREA IN CUPTOR – SFATURI PRACTICE
Coacere
•
Va recomandam sa utilizati tavile furnizate
impreuna cu cuptor.
•
Puteti utiliza si alte recipiente ce trebuie sa fie
asezate pe raftul de uscare; este recomandabil
sa utilizati tavi de culoare neagra, deoarece
sunt mai bune conductoare de caldura si
scurteaza timpul de preparare.
•
Tavile cu suprafete lucioase nu sunt recoman
-
date atunci cand utilizati metoda conventionala
de incalzire (arzator superior si inferior). Partea
inferioara a prajiturii va fi arsa.
•
Atunci cand utilizati functia ventilator ultra, nu
este nevoie sa incalziti in prealabil cuptorul,
pentru alte tipuri de incalzire trebuie sa incalziti
cuptorul inainte de a introduce prajitura.
•
Inainte de a scoate prajitura din cuptor, verifi
-
cati daca este coapta, cu ajutorul unui betisor
din lemn (daca prajitura este gata, batul trebuie
sa fie uscat si curat dupa ce a fost scos din
prajitura).
•
Dupa ce ati oprit cuptorul este recomandabil sa
lasati prajitura in interior timp de 5 min.
•
Temperatura utilizata in modul ventilator ultra
este cu aproximativ 20 – 30 grade mai mica
decat in cazul prepararii normale (atunci cand
utilizati elementul de incalzire superior si cel
inferior).
•
Parametri de coacere oferiti in Tabelul sunt
aproximativi si pot fi corectati bazandu-va pe
propriile experiente si preferinte.
•
Daca informatiile oferite in retete difera consi
-
derabil de valorile incluse in acest manual de
utilizare, respectati instructiunile din manual.
Rumenirea carnii
•
Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1
kg in cuptor, insa cele mici pot fi preparate pe
arzatorul cu gaz.
•
Utilizati recipiente termorezistente atunci cand
preparati carne in cuptor, cu manere ce sunt
de asemenea rezistente la temperaturi ridicate.
•
Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare
sau pe gratar, va recomandam sa asezati pe
cel mai coborat nivel o tava cu apa.
•
Este recomandabil sa intoarceti carnea cel
putin o data in timpul prepararii si sa o ungeti
cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare
– nu turnati apa rece pe carne.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)