Плита Electrolux EKC 513516 W (X) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Aliment
Greutate
(g)
Tip tav
ă
Nivel
raft
Timp de
pre-
înc
ă
lzire
(minute)
Tempera-
tur
ă
(°C)
Durat
ă
de
g
ă
tit / coa-
cere (minu-
te)
Pr
ă
jitur
ă
dospit
ă
um-
plut
ă
1200
emailat
ă
3
20-30
160-170
20-30
Pizza
1000 +
1000
emailat
ă
1/3
-
180-200
50-60
Pr
ă
jitur
ă
cu
brânz
ă
2600
emailat
ă
2
-
150-170
60-70
Tart
ă
elve-
ţ
ian
ă
cu me-
re
1900
emailat
ă
3
15
180-200
30-40
Pr
ă
jitur
ă
pentru
Cr
ă
ciun
2400
emailat
ă
3
10
150-170
50-60
2)
Quiche Lor-
raine
1000
1 tav
ă
rotund
ă
(dia-
metru: 26 cm)
2
15
210-230
35-45
Pâine
ţă
r
ă
neasc
ă
750+750
2 t
ă
vi rotunde aco-
perite cu aluminiu
(diametru: 20 cm)
3
15
3)
180-190
50-60
Pandi
ş
pan
românesc
600+600
2 t
ă
vi rotunde aco-
perite cu aluminiu
(diametru: 25 cm)
2/2
10
150-170
40-50
Pandi
ş
pan
românesc -
tradi
ţ
ional
600+600
2 t
ă
vi rotunde aco-
perite cu aluminiu
(diametru: 20 cm)
2/2
-
160-170
30-40
Gogo
ş
i cu
drojdie
800
emailat
ă
3
10
180-200
10-15
Gogo
ş
i cu
drojdie
800 + 800
emailat
ă
1/3
10
180-200
15-20
Rulad
ă
500
emailat
ă
3
10
150-170
10-15
Bezele
400
emailat
ă
2
-
100-120
50-60
Bezele
400 + 400
emailat
ă
1/3
-
100-120
55-65
Bezele
400 + 400 +
400
emailat
ă
1/2/4
-
115-125
65-75
Pr
ă
jitur
ă
sf
ă
râmi-
cioas
ă
1500
emailat
ă
2
10
170-180
20-30
Pandi
ş
pan
600
emailat
ă
2
10
150-170
20-30
Pr
ă
jitur
ă
crem
ă
600 + 600
emailat
ă
1/3
10
150-170
20-30
1) Dup
ă
ce opri
ţ
i aparatul, l
ă
sa
ţ
i pr
ă
jitura în cuptor pentru 7 minute.
2) Dup
ă
oprirea aparatului, l
ă
sa
ţ
i pr
ă
jitura în cuptor înc
ă
10 minute.
3) Pentru preînc
ă
lzire, seta
ţ
i temperatura pe 230 °C.
Informa
ţ
ii despre acrilamide
Important
Conform celor mai noi informa
ţ
ii
ş
tiin
ţ
ifice, dac
ă
v
ă
g
ă
ti
ţ
i mâncarea cu crust
ă
ars
ă
(mai ales cea care con
ţ
ine amidon),
acrilamidele pot fi un factor de risc al
s
ă
n
ă
t
ăţ
ii. De aceea, v
ă
recomand
ă
m s
ă
g
ă
ti
ţ
i la cele mai mici temperaturi
ş
i s
ă
nu v
ă
rumeni
ţ
i prea mult mâncarea.
electrolux
15