Bosch HGV52D123T - Инструкция по эксплуатации - Страница 22

Плита Bosch HGV52D123T - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

22

Özel yemekler

Daha dü ük s

ı

cakl

ı

klarda 3D s

ı

cak hava

:

 ile gev ek mayal

ı

 

hamur gibi kaymakl

ı

 yo

ğ

urtta da ba ar

ı

l

ı

 olursunuz.

Öncelikle aksesuarlar

ı

, asma 

ı

zgaray

ı

 veya çekme çubuklar

ı

n

ı

 

pi irme alan

ı

ndan ç

ı

kart

ı

n

ı

z.

Yo

ğ

urdun haz

ı

rlanmas

ı

1.

1 litre sütü (% 3,5 ya

ğ

) kaynat

ı

n

ı

z, 40 °C'ye so

ğ

utunuz.

2.

150 g yo

ğ

urdu (buzdolab

ı

 s

ı

cakl

ı

ğ

ı

) kar

ı

t

ı

r

ı

n

ı

z.

3.

Kaselere veya küçük kapakl

ı

 kavanozlara doldurunuz ve streç 

folyo ile üzerine kapat

ı

n

ı

z.

4.

Pi irme alan

ı

n

ı

 belirtilen  ekilde önceden 

ı

s

ı

t

ı

n

ı

z.

5.

Kaseler veya kavanozlar pi irme alan

ı

n

ı

n zeminine 

yerle tiriniz ve belirtilen  ekilde haz

ı

rlay

ı

n

ı

z.

Hamurun mayalanmas

ı

1.

Mayal

ı

 hamuru al

ı ı

k oldu

ğ

unuz  ekilde haz

ı

rlay

ı

n

ı

z, 

ı

s

ı

ya 

dayan

ı

kl

ı

 seramik kaba koyunuz ve üzerini kapat

ı

n

ı

z.

2.

Pi irme alan

ı

n

ı

 belirtilen  ekilde önceden 

ı

s

ı

t

ı

n

ı

z.

3.

F

ı

r

ı

n

ı

 kapat

ı

n

ı

z ve hamuru mayalanmas

ı

 için pi irme alan

ı

nda 

b

ı

rak

ı

n

ı

z.

Buz çözme

Dondurulmu  g

ı

da maddesini ambalaj

ı

ndan ç

ı

kart

ı

n

ı

z ve uygun 

bir kaba koyarak tel 

ı

zgaran

ı

n üzerine yerle tiriniz.

Ambalaj

ı

n üzerindeki üretici bilgilerini dikkate al

ı

n

ı

z.

Buz çözülme süreleri, ilgili g

ı

da maddesinin türüne ve miktar

ı

na 

ba

ğ

l

ı

d

ı

r.

Kümes hayvan

ı

n

ı

, gö

ğ

üs k

ı

sm

ı

 alta gelecek  ekilde bir taba

ğ

ı

üzerine koyunuz.

Kurutma

Sadece iyi durumdaki meyve ve sebzeleri kullan

ı

n

ı

z ve onlar

ı

 

iyice y

ı

kay

ı

n

ı

z.

Meyve ve sebzeleri, iyice süzünüz ve kurulay

ı

n

ı

z.

F

ı

r

ı

n tepsisi yükseklik kademesi 3,  

tel 

ı

zgara yükseklik kademesi 1'e sürülmelidir.  

F

ı

r

ı

n tepsisine veya tel 

ı

zgaraya ya

ğ

l

ı

 ka

ğ

ı

t veya par ömen 

ka

ğ

ı

d

ı

 koyunuz.

Çok sulu sebze ve meyveleri birden fazla çeviriniz. Kurutulmu  
g

ı

day

ı

 kurutmadan hemen sonra ka

ğ

ı

ttan ay

ı

r

ı

n

ı

z.

K

ı

zartma suyu k

ı

zartman

ı

n üzerine dökü-

lürken su buhar

ı

 olu uyor.

Bu fiziksel olarak gereklidir ve normaldir. Su buhar

ı

n

ı

n büyük bir k

ı

sm

ı

 buhar ç

ı

k

ı ı

ndan 

s

ı

zar. Su buhar

ı

 so

ğ

utucu  alterin önüne veya yak

ı

ndaki mobilyalar üzerine yerle ip 

yo

ğ

unla m

ı

 su damlalar

ı

 olu turabilir.

Yemek

Kaplar

Is

ı

tma türü

S

ı

cakl

ı

k

Süre

Yo

ğ

urt

Kaseler veya 
kapakl

ı

 kavanozlar

pi irme alan

ı

n

ı

zeminine yerle tiril-
mesi

:

50 °C ön 

ı

s

ı

tma

50 °C

5 dakika
8 saat

Hamurun mayalanmas

ı

Is

ı

ya dayan

ı

kl

ı

 

kab

ı

n

pi irme alan

ı

n

ı

zeminine yerle tiril-
mesi

:

50 °C ön 

ı

s

ı

tma

Cihaz

ı

 kapat

ı

n

ı

z ve mayal

ı

 

hamuru pi irme alan

ı

na sürü-

nüz

5-10 dakika
20-30 dakika

Dondurulmu

ş

 g

ı

dalar

Aksesuar

Yük-

seklik

Is

ı

tma 

türü

°C cinsinden s

ı

cakl

ı

k

Örne

ğ

in kremal

ı

 pastalar, tereya

ğ

ı

 kremal

ı

 pastalar, çikolata veya 

eker kaplamal

ı

 pastalar, meyveler, tavuk, sosis ve et, ekmek ve 

sandviç ekme

ğ

i, pasta ve di

ğ

er kek türleri

Tel 

ı

zgara

2

B

Is

ı

 seçme dü

ğ

mesi kapal

ı

 

olarak kal

ı

r

Meyve ve ye

ş

illik

Yükseklik Is

ı

tma türü °C cinsinden s

ı

cakl

ı

k Saat olarak süre

600g Elma dilimleri

1+3

:

80

yakl.5

800g Armut dilimleri

1+3

:

80

yakl.8

1,5 kg mürdüm eri

ğ

i veya erik

1+3

:

80

yakl. 8-10

200 g mutfak baharat

ı

, temizlenmi

1+3

:

80

yakl.1½

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HGV52D123T?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"