Bosch HGV523123T - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Плита Bosch HGV523123T - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

19

Kek ve börek türü pi

ş

irmeye yönelik ipuçlar

ı

Kandil simidi

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

170-190

35-45

2 F

ı

r

ı

n tepsisi

1+3

<

160-180

45-55

3 F

ı

r

ı

n tepsisi

1+3+5

<

160-180

50-60

Milföy böre

ğ

i

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

190-210

15-25

2 F

ı

r

ı

n tepsisi

1+3

<

180-200

25-35

3 F

ı

r

ı

n tepsisi

1+3+5

<

170-190

30-40

Yufka böre

ğ

i

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

210-230

25-35

2 F

ı

r

ı

n tepsisi

1+3

<

210-230

30-40

Gül böre

ğ

i

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

210-230

30-40

2 F

ı

r

ı

n tepsisi

1+3

<

190-210

35-45

Mayal

ı

 po

ğ

aça

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

170-190

20-30

2 F

ı

r

ı

n tepsisi

1+3

<

160-180

30-40

Pizza

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

180-200

20-30

2 F

ı

r

ı

n tepsisi

1+3

<

170-190

40-50

Ekmek (1,3 kg un ile) ön 

ı

s

ı

tma*

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

270
200

8
35-45

Sandviç ekmekleri

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

190-210

20-30

ekerpare

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

160-180

30-40

Paskalya çöre

ğ

i

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

150-170

25-35

Pandispanya keki rulo pasta yapmak 
için, ön 

ı

s

ı

tma*

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

170-190

10-20

Beze

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

<

80-100

100-190

Yemek

Aksesuar ve kaplar

Yükseklik

Is

ı

tma türü

°C cinsinden 

s

ı

cakl

ı

k

Dakika cinsin-

den süre

F

ı

r

ı

n makarna

Kare cam f

ı

r

ı

n kab

ı

*

3

<

190-210

25-35

Patates graten, çi

ğ

 malzeme, 

maks. 4 cm yükseklikte

Kare cam f

ı

r

ı

n kab

ı

*

3

<

160-180

50-60

Sebze Güveç

Kapakl

ı

 toprak güveç ten-

ceresi

1

<

190-210

90-100

* Sadece f

ı

r

ı

ı

s

ı

s

ı

na dayan

ı

kl

ı

 cam kaplar kullan

ı

n

ı

z. F

ı

r

ı

ndan ç

ı

karaca

ğ

ı

n

ı

z cam kab

ı

 so

ğ

uk ve 

ı

slak zeminler üzerine koymay

ı

n

ı

z. 

Cam kap k

ı

r

ı

labilir.

Tepside pi

ş

irilen hamur i

ş

leri

Aksesuar

Yükseklik

Is

ı

tma türü

°C cinsinden 

s

ı

cakl

ı

k

Dakika cinsin-

den süre

* Ön 

ı

s

ı

tma için h

ı

zl

ı

 

ı

s

ı

tma fonksiyonunu kullanmay

ı

n

ı

z.

İ

lave tepsiyi yetkili servisten sat

ı

n alabilirsiniz.

Pi irmeye ba lamadan önce:

Ön 

ı

s

ı

tma tarifinizde önerilmiyorsa yapmay

ı

n

ı

z. Yapman

ı

z durumunda aksi pi irme tablo-

nuzda belirtilmiyorsa pi irme 

ı

s

ı

n

ı

zdan yüksek bir 

ı

s

ı

y

ı

 kesinlikle ön 

ı

s

ı

tma için seçmeyiniz. 

F

ı

r

ı

n içinde pi irme yapaca

ğ

ı

n

ı

z tepsi d

ı ı

nda hiç bir  ey bulunmamal

ı

d

ı

r. Tel 

ı

zgara 

üstünde küçük bir f

ı

r

ı

n kab

ı

nda pi irme yapacaksan

ı

z, kab

ı

 tel 

ı

zgaran

ı

n tam ortas

ı

na 

koyunuz.

Kullan

ı

lan malzemelerin pi irmeye etkisi 

vard

ı

r.

Pasta ve börek yap

ı

m

ı

nda kullan

ı

lan tüm malzemeler taze ve oda s

ı

cakl

ı

ğ

ı

nda olmal

ı

d

ı

r. 

Un, pasta ve börek yap

ı

m

ı

 için uygun kalitede olmal

ı

 ve mutlaka elenmelidir. Kabartma 

tozu ve mayan

ı

n kullan

ı

m  ekli ve miktar

ı

 üretici firma aç

ı

klamalar

ı

na uygun olmal

ı

d

ı

r. 

Börek pi irirken dikkat etmeniz gereken-
ler.

Tabloda 1 kg haz

ı

r yufka ile börek pi irme verilmi tir. Yufka miktar

ı

n

ı

 artt

ı

r

ı

p azaltman

ı

veya elde açma yufka kullanman

ı

z durumunda, böre

ğ

in kal

ı

nl

ı

ğ

ı

 da de

ğ

i ece

ğ

inden 

pi irme süresi ve s

ı

cakl

ı

ğ

ı

 etkilenir. Yufka tepsiye e it yay

ı

lmal

ı

 süt+ya

ğ

+yumurta+yo

ğ

urt 

gibi bir kar

ı ı

mla aralar

ı

 

ı

slat

ı

lmal

ı

d

ı

r. Kar

ı ı

m

ı

n arta kalan

ı

 böre

ğ

in üstüne sürülmelidir. 

Börek e it yükseklikte haz

ı

rlanmaz ve sos belli bölgelerde birikirse o bölgeler daha k

ı

sa 

sürede pi er  ve börek üstü farkl

ı

 koyulukta k

ı

zar

ı

r.

Kek ve böre

ğ

in üzeri h

ı

zl

ı

 ve fazla k

ı

zar

ı

-

yor ama içi güzel pi miyorsa.

Her yiyecek ayn

ı

 renkte k

ı

zarmaz. Yiyece

ğ

in üzerine sürülen yumurta, süt, ya

ğ

 gibi mad-

deler yiyece

ğ

in daha erken k

ı

zarmas

ı

na neden olur. Yiyece

ğ

in üzerinde h

ı

zl

ı

 bir k

ı

zarma 

görüyorsan

ı

z: bir dahaki sefere bir alt rafta pi irme yap

ı

n

ı

z, 

ı

s

ı

y

ı

 dü ürünüz, daha uzun 

süre pi irme yap

ı

n

ı

z. Aksi halde pi mi  görünen ürün içi pi meyebilir.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HGV523123T?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"