Scarlett SC-143 - Инструкция по эксплуатации - Страница 26

Пароварки Scarlett SC-143 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 39
Загружаем инструкцию
background image

IM010 

www.scarlett.ru

  

SC-143 

26

noskan

ē

s ska

ņ

as sign

ā

ls, gaismas indikators nodzis

ī

s un tvaika katls autom

ā

tiski izsl

ē

gsies.  Atvienojiet ier

ī

ci no 

elektrot

ī

kla un uzman

ī

gi no

ņ

emiet tvaika tilpnes. 

 Atkar

ī

b

ā

 no r

ī

su š

ķ

irnes, tos ieteicams gatavot daž

ā

dos rež

ī

mos. 

  P

ē

c neilga laika no gatavošanas s

ā

kuma (savs katrai r

ī

su š

ķ

irnei), p

ā

rbaudiet r

ī

su biezumu un gatav

ī

bas pak

ā

pi, 

vienlaic

ī

gi apmaisot. 

 Gataviem r

ī

siem var pievienot daž

ā

das garšvielas garšas  uzlabošanai. 

Nosaukums Veids Daudzums 

(gl

ā

ze 120 g) 

Ū

dens daudzums 

(gl

ā

ze 120 g) 

Ū

dens 

l

ī

menis  

Laiks 

(min

ū

tes) 

R

ī

si Att

ī

r

ī

ti  

1 1/2 

Maks. 

25 

2 3 

Maks. 

30 

3 4 

1/2  Maks. 

40 

Neatt

ī

r

ī

ti  

1 1/2 

Maks. 

55-60 

Kuskusa 
putraimi 

Cepin

ā

ti 1 

1/2 

Maks. 

8-13 

Gri

ķ

u putraimi 

Parastie 

1 1/2 

Maks. 

20 

Kviešu un citi 
putraimi 

Parastie 1 

1/2 

Maks. 

30 

D

Ā

RZE

Ņ

  K

ā

rt

ī

gi nomazg

ā

jiet d

ā

rze

ņ

us. Nogrieziet saknes, nepieciešam

ī

bas gad

ī

jum

ā

 nomizojiet. 

 Gatavošanas  ilgums atkar

ī

gs no produktu daudzuma, svaiguma un iepriekš

ē

jas apstr

ā

des. Nepieciešam

ī

bas 

gad

ī

jum

ā

 gatavošanas laiku iesp

ē

jams main

ī

t. 

  Nav ieteicams iepriekš atsald

ē

t sasald

ē

tus d

ā

rze

ņ

us. 

  D

ā

rze

ņ

us  kuri tiek gatavoti r

ī

su b

ļ

od

ā

, nepieciešams apkl

ā

t ar folliju, lai izvair

ī

tos no lieka mitruma nok

ļū

šanas 

uz tiem. 

  P

ē

c 10-12 min

ū

t

ē

m no gatavošanas s

ā

kuma sasald

ē

tus produktus nepieciešams apmais

ī

t. 

Nosaukums Veids 

Daudzums 

 

(g/gab.) 

Ū

dens l

ī

menis  

Laiks 

(min

ū

tes) 

Artišoki Svaigi  4 

gab.  Maks.  45-50 

Spar

ģ

e

ļ

i Svaigi  450 

Maks.  11-16 

Sald

ē

ti 450 

Maks.  16-18 

Broko

ļ

i Svaigi  450 

Maks.  10-15 

Sald

ē

ti 450 

Maks.  15-19 

Baltie 
galvi

ņ

k

ā

posti 

Svaigi 450  Maks.  17-21 

Burk

ā

ni Svaigi  450 

Maks.  30 

Ziedk

ā

posti Svaigi 

450 

Maks. 

11-14 

Sald

ē

ti 450 

Maks.  12-17 

Briseles k

ā

posti Svaigi 

450 

Maks. 

12-14 

Sald

ē

ti 450 

Maks.  20 

Kaba

č

i Svaigi  450 

Maks.  10-16 

Spin

ā

ti Svaigi  450 

Min. 

11-13 

Sald

ē

ti 450 

Maks.  16-21 

P

ā

kšu pupi

ņ

as Svaigas 

450 

Maks. 

35 

Sald

ē

tas 450 

Maks. 

35 

Za

ļ

ie zirn

ī

ši Svaigi 

1000 

Maks. 

15-20 

Sald

ē

ti 450 

Maks.  40 

Kartupe

ļ

i Svaigi 

10 

gab.  Maks. 

26-30 

ZIVIS UN J

Ū

RAS PRODUKTI 

 Gatavošanas laiks svaigiem vai sasald

ē

tiem un piln

ī

b

ā

 atsald

ē

tiem j

ū

ras produktiem un ziv

ī

m nor

ā

d

ī

ts tabul

ā

Zivis un j

ū

ras produktus iepriekš ieteicams not

ī

r

ī

t un sagatavot. 

 Liel

ā

kajai da

ļ

ai zivju un j

ū

ras produktu nav nepieciešams ilgs gatavošanas laiks. Tos ieteicams gatavot neliel

ā

porcij

ā

s. 

 Gatavošanas laik

ā

 molusku, austeru un m

ī

diju 

č

aulas atveras daž

ā

dos laikos, t

ā

p

ē

c periodiski t

ā

s p

ā

rbaudiet. 

 Zivs fileju var gatavot  r

ī

su b

ļ

od

ā

, pievienojot sviestu, margar

ī

nu, citronu un daž

ā

das m

ē

rces, k

ā

 ar

ī

 bez 

piedev

ā

m. 

  Mainiet gatavošanas laiku atbilkstoši receptes pras

ī

b

ā

m un atkar

ī

b

ā

 no iepriekš

ē

jas produktu apstr

ā

des. 

Nosaukums Veids 

Daudzums 

(g/gab.) 

Ū

dens l

ī

menis  

Laiks 

(min

ū

tes) 

Gliemenes Svaigas 

450 

Maks. 

16 

Garneles Svaigas  450 

Maks. 

10-14 

Sald

ē

tas 450 

Maks. 

15 

M

ī

dijas Svaigas 450 

Maks.  10-16 

Austeres Svaigas  250 

Min. 

 

14-17 

Langusti Sald

ē

ti 1-2 

gab. 

Maks.  20-23 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-143?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"