Vitesse VS-707 - Инструкция по эксплуатации - Страница 3

Мясорубки Vitesse VS-707 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 6
Загружаем инструкцию
background image

P/3

P/4

ASSEMBLING

  Place the feed screw into the head; long end first, by turning the feed screw 

slightly until it is set into the motor housing.

  Place the cutting blade onto the feed screw shaft with the blade facing the 

front. If it is not fitted properly, meat will not be ground.

  Place the desired cutting plate next to the cutting blade, fitting protrusions in 

the slots.

  Support or press the centre of the cutting plate with one finger then screw the 

fixing ring until tight with another hand Do not over tighten.

  Holding the head and insert it in the inlet with one hand, tighten it clockwise to 

secure the head

  Place the hopper plate on the head and fix into position.

  Locate the unit on a firm place. 

  The air passage at the bottom and the side of the motor housing should be 

kept free and not blocked.

MINCING MEAT

  Cut  all  foods  into  pieces  (boneless  and  fatless  meat  is  recommended, 

approximate size: 20 mm x 20 mm x 60 mm) so that they fit easily into the 
hopper opening.

  Plug in and press the “ON” switch

  Feed food into the hopper plate. Use only the food pusher

  After use switch the unit off and unplug it from the power supply.

REVERSE FUNCTION

  In case of jamming, switch the appliance off by pressing the “STOP & RESET” 

switch and then press the “Reverse” button. Feed screw will be rotating in the 
opposite direction, and the head will get empty.

  If it doesn't work, switch the unit off, plug out and clean it.

MAKING KUBBE

RECIPE
STUFFING
Mutton    

100g

Olive oil      

1 tablespoons

Onion (cut finely)  

1 tablespoons

Spices      

to your taste

Salt       

to your taste

Flour    

1 tablespoon

  Mince mutton once or twice.

  Fry onion until brown and add minced mutton, all spice, salt and flour.

OUTLET COVER 
Lean meat 

450g

Flour  

150-200g

Spices  

to your taste

Nutmeg (cut finely) 

1

Powdered red pepper 

to your taste

Pepper   

to your taste

  Mince meat three times and mix all ingredients together in a bowl. More meat 

and less flour for outlet cover create better consistency and taste.

  Grind the mixture three times.

  Disassemble by reversing the steps from 5-3 to remove the cutting plate and 

cutting blade.

Place kubbe attachments onto the feed screw shaft together, fitting protrusions in 
the slots. 

  Screw fixing ring into place until tight. Do not over tighten

  Make the cylindrical outlet cover 

                  
MAKING SAUSAGE

  Before starting please assemble sausage attachment as per following

www.vitesse.ru

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitesse VS-707?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"