Saturn ST-FP8096 - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки Saturn ST-FP8096 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 42
Загружаем инструкцию
background image

 

 

 

 

 

♦ 

Place  the  desired  cutting  plate 

next  to  the  cutting  blade,  fitting 

protrusions in the slots (fig.5). 

♦ 

Support  or  press  the  centre  of  the 

cutting  plate  with  one  finger  then  screw 

the  fixing  ring  until  tight  with  another 

hand (fig.6). Do not over tighten. 

 

 

 

♦ 

Place the hopper plate on the head 

and fix into position. 

♦ 

Locate the unit on a firm place.  

♦ 

The  air  passage  at  the bottom  and 

the  side of  the  motor  housing  should  be 

kept free and not blocked. 

 

MINCING MEAT 

♦ 

Make  sure  the  unit  is  unplugged 

while assembling. 

♦ 

Cut  foods  into  pieces  (sinewless, 

boneless 

and 

fatless 

meat 

is 

recommended,  approximate  size:  20 

mm x 20 mm x 60 mm), so that they fit 

easily into the hopper. 

♦ 

Plug  in  and  turn  the  "R  /  ON" 

switch  to  "ON"  position.  Turn  the 

"ON/OFF/  Reverse"  switch  to  "ON". 

Place  food  in  the  hopper  tray  and  use 

the  food  pusher  to  feed  food  into  the 

hopper opening.  

CAUTION

:  DO 

NOT 

USE 

YOUR 

FINGERS TO FEED FOOD THROUGH THE 

HOPPER 

♦ 

Feed  foods  into  the  hopper  plate. 

Use only the food pusher (fig.7). 

♦ 

After  use  switch  the  unit  off  and 

unplug it from the power supply. 

 

 

 

MAKING KЕBBE 

RECIPE STUFFING 

Mutton              100g 

Olive oil            1 1/tablespoons 

Onion (cut finely)   1 1/tablespoons 

Spices               to your taste 

Salt                  to your taste 

Flour                1 1/tablespoons 

 

Mince mutton once or twice. 

Fry  onion  until  brown  and  add  minced 

mutton, all spice, salt and flour. 

 

OUTLET COVER  

Lean meat        450g 

Flour                150-200g 

Spices               to your taste 

Nutmeg (cut finely)   1 

Powdered red pepper   to your taste 

Pepper             to your taste 

♦ 

Mince meat three times and mix all 

ingredients  together  in  a  bowl.  More 

meat  and  less  flour  for  outlet  cover 

creates better consistency and taste. 

♦ 

Grind the mixture three times. 

♦ 

Disassemble  by  reversing  the 

steps  from  5-3  to  remove  the  cutting 

plate and cutting blade. 

♦ 

Place  kebbe  attachments  A  and  B 

onto  the  feed  screw  shaft  together, 

fitting protrusions in the slots (fig.8). 

♦ 

Screw  fixing  ring  into  place  until 

tight. Do not over tighten (fig.9). 

♦ 

Make  the  cylindrical  outlet  cover 

(fig.10). 

♦ 

Form  kebbe  as  illustrated  below 

and deep fry. 

 

 

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-FP8096?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"