Profi Cook PC-FW 1172 - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Мясорубки Profi Cook PC-FW 1172 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 66
Загружаем инструкцию
background image

PC-FW1172_IM

17.12.18

38

Unpacking the Appliance

1. 

Remove the appliance from its packaging.

2. 

Remove all packaging material such as plastic films, filler 

material, cable ties and cardboard packaging.

3. 

Check the content for any missing parts.

4. 

In the event that the packaging content should be incom-

plete or if damages are noticeable, do not operate the 

appliance. Return it to the dealer immediately.

  NOTE:

There may be dust and production residue on the 

appliance. We recommend cleaning the appliance as 

described under “Cleaning”.

Overview of the Components / 

Scope of Delivery

1  Filling tray

2  Switch ON /   / R (Forward / Off / Return)

3  Function switch ON / R (On / Return)

4 Motor

5 Screw

6  Spiral housing

7 Tamper

Illustrations A - C

8 Spiral

9 Knife

10  3 perforated disks (fine, medium, coarse)

11 Plug

12  Sausage attachment

13  2-part “Kebbe” attachment

Intended Use

This appliance serves 

•  Cut up foodstuff.

• 

You can shape noodles or dough with different attach-

ments.

It is intended for the use in private households and similar 

applications.

It may only be used in the manner described in these oper-

ating instructions.

You may not use the appliance for commercial purposes.
Use for any other purpose is considered improper and not 

for the intended purpose and can result in damage to prop-

erty and personal injury.

The manufacturer shall not be liable for damages caused by 

not intended use.

Notes for Use

• 

Do not mince any hard objects, such as bones or shells.

• 

Cut the meat into 2.5 cm pieces. Ensure that there are no 

bones or tendons in the meat.

• 

To shred the meat coarsely, use the disc with the largest 

holes.

• 

In a second step, select the disc with the finer or centre 

holes. Depending on how finely you want to shred the 

meat.

• 

Before you start, lightly coat the sieves with vegetable 

fat.

• 

If you mince meat, place a container under the outlet.

• 

With the help of the “Kebbe” attachment (13) tubes of 

meat or dough can be formed.

Making Sausage

• 

You can use both natural and synthetic casings.

• 

If you have opted for a natural casing, soak this casing 

some time in water before using it.

• 

Tie a knot at one end of the casing.

• 

Slide the casing over the sausage attachment.

• 

Feed the sausage meat through the sausage attachment 

and fill the sausage casing.

• 

Make sure that the sausage meat is “loosely” stuffed into 

the casing as the sausage expands in volume during 

cooking or frying and may cause the casing to burst 

open.

• 

When the first sausage reaches the desired length, 

squeeze the sausage at the end of the sausage attach-

ment together with your fingers.

• 

Turn the sausage once or twice around its own axis.

• 

Until you have established some exercise routine, you 

can turn off the appliance after each sausage length.

Preparation

Please see the overviews on pages 3 and 4.

1. 

Open the fixture for the spiral housing with the screw (5) 

on the appliance.

2. 

Place the spiral housing (6) with the filler neck facing up-

wards into the spiral drive and turn the screw clockwise 

until it is closed.

3. 

Place the filling tray on to the filler neck in such a way 

that the fixture for the tray is above the motor block.

4. 

Push the spiral (8) into the horizontal section of the spiral 

housing until the axle locks in place.

Assembly of the accessories is described by the following 

sections. Prepare the mincer according to your require-

ments.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Profi Cook PC-FW 1172?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"