Moulinex HV4 ME476132 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Мясорубки Moulinex HV4 ME476132 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 106
Загружаем инструкцию
background image

10

Af ter having soaked the sausage casings in warm water to make them supple, thread them on the funnel 
leaving 5 cm extra (later, you will close the opening by tying a knot with a thread). Slide the knot up to the 
end of the nozzle so that air is not trapped in the casing. Activate the appliance, feed the mincer with your 
preparation and make sure the casings are being f illed properly.

Note: This job is most easily done by two people. One will feed the prepared meat into the machine and 

the other one will hold the sausages as they get filled.

Make your sausages as long as you wish by pinching and turning the casings.
In order to obtain a good shape to the sausage, make sure that no air remains trapped inside the casings 
while they are being f illed, and make them between 10 and 15 cm long (separate the sausages by tieing a 
thread between them and make a knot with it).

KEBBE ACCESSORY (fig. 3.1 and 3.2)

Practical tip:

To make finely minced meat for Kebbe or Kefta, pass the meat 2 or 3 times through the grinder until 

you obtain the desired texture.

BISCUIT ACCESSORY (fig. 4.1 and 4.2)

Prepare the dough. For best results, use a soft dough. Choose the design by aligning it with the arrow. 

Repeat the process until you have obtained the desired amount of biscuits.

STEAK ACCESSORY (fig. 5)

VEGETABLE PRESSING ACCESSORY (fig. 6.1 and 6.2)

COULIS ACCESSORY (fig. 7)

Use :

 Place a container under the juice groove 

(K5)

 to collect the juice and another one at the end of the 

f ilter to collect any residues. If you wish to make coulis or juice, using fresh fruits only is an imperative. 
According to the season and to the quality of your fruits, we recommended that you run the pulp through a 
second time to extract the maximum possible amount of coulis or juice.

Juice: 

Use f ilter 

K3

Coulis:

 Use f ilter 

K4

VEGETABLE CUTTER (fig. 8.1 to 8.6)

Use the cone specified for each type of food: See chart on fig. 10

Useful tips for best results:

The ingredients that you use must be firm and vegetables and fruit fresh, to obtain satisfactory results 

and to avoid the accumulation of food in the compartment. Do not use the appliance to grate or cut food 

products that are too hard like sugar cubes or pieces of meat.

CLEANING (fig. 9.1 to 9.6)

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex HV4 ME476132?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"