Мясорубки Bosch MFW3X10W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

28
en
Recipes
Caution!
– Do not wash metal parts in the
dishwasher!
– Do not use any cleaning agents
containing alcohol or spirits.
– Do not use any sharp, pointed or metal
objects.
– Do not use abrasive cloths or cleaning
agents.
Fig.
O
gives an overview of how to clean
the individual parts.
■
Wipe the outside of the base unit with a
soft, damp cloth and dry off.
■
Dismantle the attachments used in
reverse order (see „Preparation“ for the
relevant attachment).
■
Clean all accessories with a detergent
solution and a soft cloth/sponge or with
a soft brush.
■
Allow all parts to dry.
Notes:
– Immediately rub metal parts dry and
apply a little cooking oil to protect them
from rust.
– Discolouration of plastic parts may occur
when processing foods such as carrots.
This can be removed with a few drops of
cooking oil.
Recipes
Note (MFW3X...):
For all operating steps, set the speed
to
2
(fast).
Bread dumplings
– 300 g fresh white bread
– 20 ml milk
– 40 g butter or margarine
– 3 eggs
– 1 tbsp finely chopped onions
– Parsley
– A little flour
– Salt and pepper
■
Cut the bread into slices 10 mm thick
and halve lengthways. Add 20 ml of milk
and soak.
■
Process the moistened bread for
approx. 60 secs with the meat mincer
(perforated disc, medium).
■
Add the finely chopped onions, parsley
and melted butter and mix.
■
Add the whisked eggs, salt and pepper
and mix into the bread dough.
■
Leave the dough to prove for several
minutes. Then knead again.
■
Shape the dumplings with wet hands.
Roll the dumplings in flour.
■
Place dumplings in boiling water and
leave to simmer for approx. 20 minutes.
Do not bring to the boil!
Tips
Meat mincer
Using the perforated discs
–
Perforated disc, fine (2.7 mm) for:
cooked chicken / pork / beef, cooked
liver, cooked fish for soups; raw pork and
beef for meat loaf; raw liver, meat and
bacon for liverwurst; pork for Mettwurst
–
Perforated disc, medium (4 mm) for:
pork and beef for pâté and Cervelat
sausage
–
Perforated disc, coarse (8 mm) for:
roast pork for goulash soup; leftovers
(joint, sausage) for bakes
■
If you require a finer consistence to your
processed food, process it several times
or use different perforated discs one
after the other (coarse, medium, fine).
■
You can add other ingredients
(e.g. onions, spices) directly during
processing. This ensures all ingredients
are mixed together thoroughly.
Sausage filler
■
Soak natural casing in lukewarm water
for about 10 minutes before processing.
■
Do not stuff casings too full or the
sausages may burst during boiling or
frying.
Содержание
- 227 Указания по технике безопасности; Опасность поражения током и возгорания
- 228 Опасность травмирования; «Уход и ежедневная очистка» см.
- 230 Перед первым; Элементы управления и
- 231 Все модели; Устройство защиты от; Замена поводковой втулки; Настройка скорости
- 232 Основной блок; Подготовка; Основная приставка; Подготовка мясорубки
- 233 Применение; Приставка для шинковки
- 234 Приставка-соковыжималка
- 236 Hасадка-соковыжималка
- 238 Уход и ежедневная очистка; Рецепты; Хлебные клецки; Советы; Мясорубка
- 239 Колбасный шприц; Утилизация
- 241 Помощь при устранении неисправностей
- 242 в соответствии с требованиями законодательства о техническом
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)