Bosch MFW3X10W - Инструкция по эксплуатации - Страница 28

Мясорубки Bosch MFW3X10W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 277
Загружаем инструкцию
background image

28 

en

 

Recipes 

Caution!

 

– Do not wash metal parts in the 

dishwasher!

 

– Do not use any cleaning agents 

containing alcohol or spirits.

 

– Do not use any sharp, pointed or metal 

objects.

 

– Do not use abrasive cloths or cleaning 

agents.

Fig.

 

O

 gives an overview of how to clean 

the individual parts.

 

Wipe the outside of the base unit with a 

soft, damp cloth and dry off.

 

Dismantle the attachments used in 

reverse order (see „Preparation“ for the 

relevant attachment).

 

Clean all accessories with a detergent 

solution and a soft cloth/sponge or with 

a soft brush.

 

Allow all parts to dry.

Notes:

 

– Immediately rub metal parts dry and 

apply a little cooking oil to protect them 

from rust.

 

– Discolouration of plastic parts may occur 

when processing foods such as carrots. 

This can be removed with a few drops of 

cooking oil.

Recipes

Note (MFW3X...): 

For all operating steps, set the speed 

to 

2

 (fast).

Bread dumplings

 

– 300 g fresh white bread

 

– 20 ml milk

 

– 40 g butter or margarine

 

– 3 eggs

 

– 1 tbsp finely chopped onions

 

– Parsley

 

– A little flour

 

– Salt and pepper

 

Cut the bread into slices 10 mm thick 

and halve lengthways. Add 20 ml of milk 

and soak.

 

Process the moistened bread for 

approx. 60 secs with the meat mincer 

(perforated disc, medium).

 

Add the finely chopped onions, parsley 

and melted butter and mix.

 

Add the whisked eggs, salt and pepper 

and mix into the bread dough.

 

Leave the dough to prove for several 

minutes. Then knead again.

 

Shape the dumplings with wet hands. 

Roll the dumplings in flour.

 

Place dumplings in boiling water and 

leave to simmer for approx. 20 minutes. 

Do not bring to the boil!

Tips

Meat mincer

Using the perforated discs

 

Perforated disc, fine (2.7 mm) for:

  

cooked chicken / pork / beef, cooked 

liver, cooked fish for soups; raw pork and 

beef for meat loaf; raw liver, meat and 

bacon for liverwurst; pork for Mettwurst

 

Perforated disc, medium (4 mm) for:  

pork and beef for pâté and Cervelat 

sausage

 

Perforated disc, coarse (8 mm) for:

  

roast pork for goulash soup; leftovers 

(joint, sausage) for bakes

 

If you require a finer consistence to your 

processed food, process it several times 

or use different perforated discs one 

after the other (coarse, medium, fine).

 

You can add other ingredients 

(e.g. onions, spices) directly during 

processing. This ensures all ingredients 

are mixed together thoroughly.

Sausage filler

 

Soak natural casing in lukewarm water 

for about 10 minutes before processing.

 

Do not stuff casings too full or the 

sausages may burst during boiling or 

frying.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MFW3X10W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"