Vitek VT-4284 - Инструкция по эксплуатации - Страница 9

Мультиварки Vitek VT-4284 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 68
Загружаем инструкцию
background image

9

ENGLISH          

– 

During  heating  the  symbols  «HEAT»  will  be 
shown on the display (3), after the preset tem-
perature is reached, the «PORRIDGE» cooking 
program  will  start,  and  the  remaining  opera-
tion  time  digital  symbols  will  appear  on  the 
display (3).

– 

During  the  program  operation  the  hot  steam 
will be released from the steam valve (5) open-
ings, be careful to avoid burns.

– 

After  the  «PORRIDGE»  cooking  program  is 
finished  you  will  hear  sound  signals,  the  mul-
ticooker  will  be  switched  to  the  keep  warm 
mode,  the  «KEEP  WARM»  button  (11)  illumi-
nation  will  light  up,  the  display  (3)  will  show 
the digital symbols of the operation time in the 
keep warm mode.

– 

Switch  the  multicooker  off  by  pressing  the 
button  (10)  «START/STOP»,  the  multicooker 
will  switch  to  the  sleep  mode,  the  symbols 
«- - - -» will appear on the display (3). Unplug 
the unit.

– 

Press the button (4) and open the multicooker 
lid  (6)  upwards,  be  careful  to  avoid  getting 
burns by the outgoing steam.

– 

Remove  the  bowl  (7)  from  the  multicooker 
using the potholders.

– 

Remove the cooked products from the bowl  (7).

– 

Wait  until  the  bowl  (7)  cools  down,  wash  it 
with  warm  water  and  neutral  detergent,  rinse 
and dry.

«SLOW COOKING» program (18) 

«SLOW  COOKING»  cooking  program  has  addi-
tional functions for cooking meat, chicken or fish. 
Special  cooking  time  and  temperature  are  avail-
able for each function.

– 

Put  the  required  ingredients  (see  the  Recipe 
book)  into  the  bowl  (7)  and  add  the  neces-
sary amount of water, do not exceed 4/5 of the 
maximal capacity of the bowl (7).

– 

Install  the  bowl  (7)  in  the  process  chamber. 
Make  sure  that  the  outer  surface  of  the  bowl 
is  clean  and  dry,  and  the  bowl  itself  is  placed 
evenly and is in secure contact with the heat-
ing element surface.

– 

Close the lid (6) until the lock clicks.

– 

Plug  the  power  cord  into  the  mains  socket, 
you will hear a sound signal, the display (3) will 
show the sleep mode symbols «- - - -».

– 

Press  the  button  (18)  «SLOW  COOKING», 
the  button  (18)  illumination  will  be  flashing, 
the  symbol  (15)  «MEAT»  will  light  up,  and  the 
default time «1:00» will be shown on the display.

– 

Depending  on  the  added  ingredients,  press 
the  button  (18)  «SLOW  COOKING»  conse-
quently,  the  symbols  (15)  «CHICKEN-FISH-
MEAT» will alternately light up.

– 

For  each  product  there  is  a  default  cooking 
time (see the table «COOKING PROGRAMS»).

– 

If  necessary,  set  different  cooking  time  (see 
the  table  «COOKING  PROGRAMS»)  with  the 
buttons  (16-17),  the  set  cooking  time  will  be 
shown on the display (3).

– 

If necessary, press the button (24) «DELAYED 
START»  and  set  the  necessary  delayed  start 
time  with  the  buttons  (16  -  17)  (see  the  table 
«COOKING PROGRAMS»).

Note:  -  if  you  set  the  «DELAYED  START»  pro-
gram,  then  after  the  multicooker  is  switched  on 
the  digital  symbols  of  the  delayed  start  time  will 
appear on the display (3). After the delayed start 
time is over, the «SLOW COOKING» cooking pro-
gram will start.

– 

Switch  the  cooking  program  on  by  pressing 
the  button  (10)  «START/STOP»,  the  button 
(18)  «SLOW  COOKING»  illumination  will  glow 
constantly, the remaining operation time digi-
tal indications will appear on the display (3).

– 

During  the  program  operation  the  hot  steam 
will be released from the steam valve (5) open-
ings, be careful to avoid burns.

– 

After the «SLOW COOKING» cooking program 
is  finished  you  will  hear  a  sound  signal,  the 
multicooker will be switched to the keep warm 
mode, the «KEEP WARM» button (11) illumina-
tion  will  light  up,  the  display  (3)  will  show  the 
digital  symbols  of  the  operation  time  in  the 
keep warm mode.

– 

Switch the multicooker off by pressing the but-
ton  (10)  «START/STOP»,  the  multicooker  will 
switch to the sleep mode, the symbols «- - - -» 
will appear on the display (3). Unplug the unit.

– 

Press the button (4) and open the multicooker 
lid  (6)  upwards,  be  careful  to  avoid  getting 
burns by the outgoing steam.

– 

Remove  the  bowl  (7)  from  the  multicooker 
using the potholders.

– 

Remove the cooked products from the bowl (7).

– 

Wait  until  the  bowl  (7)  cools  down,  wash  it 
with  warm  water  and  neutral  detergent,  rinse 
and dry.

«ROASTING» program (20)

Note: - the «DELAYED START» and «KEEP WARM» 
functions  are  not  available  for  the  «ROASTING» 
program.

IM VT-4284.indd   9

7/18/19   9:49 AM

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitek VT-4284?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"