VITEK VT-4224 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мультиварки VITEK VT-4224 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 36
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

Program

Default time
(hours)

Cooking time
(hours)

Delayed start

Keep warm mode

Heating

0:30

0:15-1:00

+

not available

Jelly

4:00

2:00-8:00

not available

not available

Slow cooking

1:00

1:00-6:00

+

+

Multicook
Temperature: from 
+30°C to +160°C

0:30

0:05-10:00

+

+
(if the set 
temperature is 
above +75°C)

 

Watch  the  cooking  process  and  switch  the 
multicooker off when the food is ready. Do not 
leave the unit unattended.

 

Do  not  open  the  lid  (4)  during  the  «Baking» 
program operation.

 

In the «Roasting» program, the unit operates 
similarly to a kitchen stove, it is necessary to 
watch the cooking process.

 

Do not leave the lid of the unit open during the 
multicooker operation, except the «Roasting» 
program.

 

To avoid scorching products switch the keep 
warm  function  off  after  «Baking»  program 
ending. 

 

The  «Multicook»  program  is  intended  for 
advanced users with sufficient cooking expe-
rience.

 

See  recipes  of  dishes  in  the  Recipe  book 
(supplied  with  the  unit).  All  recipes  are 
to  be  taken  as  recommendations  as  the 
required  amount  and  proportions  of  the 
ingredients  may  vary  depending  on  local 
peculiarities  of  the  food  and  altitude 
above sea level.

USING THE MULTICOOKER

1. 

Loading  foodstuffs  and  connecting  the 
multicooker to the mains

Notes: 

– 

Do not use the bowl (11) for washing cereals 
and do not chop products in the bowl (11), this 
can damage the non-stick coating.

– 

Make  sure  that  there  are  no  foreign  objects, 
dirt  or  moisture  in  the  process  chamber  and 
on the bottom of the bowl (11).

– 

Wipe the outer surface and the bottom of the 
bowl (11) dry before use.

– 

In the middle of the heating element (9) there 
is a temperature sensor (10). Make sure that 
the movement of the sensor is not limited.

– 

Make  sure  that  the  level  of  ingredients  and 
liquids  in  the  bowl  (11)  does  not  exceed 

the  maximal  mark  «1.5»  according  to  the 
«CONGEE»  scale  and  is  not  lower  than  the 
minimal  mark  «2»  according  to  the  «RICE» 
scale.  The  maximal  level  mark  for  porridges 
(except  rice)  should  be  «8»  according  to  the 
«RICE» scale.

Fluffy rice cooking
Use the «RICE» scale to make fluffy rice. Measure 
the  required  amount  of  rice  with  the  measuring 
cup  (20),  wash  the  rice  and  put  it  in  the  bowl. 
Pour water up to the mark corresponding to the 
rice cup amount. For example, after putting four 
measuring  cups  of  rice,  pour  water  till  the  mark 
«4» according to the «RICE» scale.

Rice porridge (congee) cooking
Use  the  «CONGEE»  scale  to  make  sodden  rice 
porridge  (congee).  Take  the  required  rice  vol-
ume (from 0,5 to 1,5 liter), put it in the bowl and 
pour over with water till the corresponding mark 
on  the  «CONGEE»  scale.  For  example,  if  you 
have  measured  1  liter  of  rice,  pour  the  water  till 
the mark «1» on the «CONGEE» scale.

Put the food into the bowl (11) following the rec-
ipe (see the Recipe book). 

– 

Place the bowl (11) in the unit process cham-
ber.  Make  sure  that  the  outer  surface  of  the 
bowl  is  clean  and  dry,  and  the  bowl  itself  is 
placed evenly and is in secure contact with the 
surface of the heating element (9).

– 

If  you  steam  products,  pour  water  into  the 
bowl  (11)  so  that  boiling  water  doesn’t  reach 
the  bottom  of  the  basket  (17).  Put  the  food 
into the basket and place it in the bowl.

– 

Close the lid (4) until clicking. If you are cooking 
in the «Roasting» program, leave the lid open.

– 

Insert the power cord jack into the connection 
socket (8) and the power cord plug - into the 
socket. You will hear a sound signal, the sleep 
mode  symbols  «-  -  -  -»  will  be  shown  on  the 
display (3). 

VT-4224.indd   6

26.08.2014   14:20:59

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4224 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"