VITEK VT-4215 BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мультиварки VITEK VT-4215 BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

cookiNG ProGrAMS

#

Program

cooking time

Delayed start:

keep warm

1

Rice

15-45 minutes

available

available

2

Jelly

2 - 8 hours

available

available

3

Porridge

20 minutes - 1 hour 10 minutes

available

available

4

Steam

20 minutes - 2 hours 30 minutes

available

available

5

Stew

30 minutes - 3 hours 

available

available

6

Pudding

30 minutes - 2 hours

available

available

7

Soup

1 - 4 hours

available

available

8

Jam

20 minutes - 4 hours

available

available

9

Boil

10 minutes - 2 hours

available

available

10

Yogurt

6 - 10 hours

no

no

11

Baking

40 minutes - 2 hours

no

available

12

Roasting

5 minutes - 1 hour

no

no

13

Bread

30 minutes - 3 hours

no

no

14 

Multicook

1 minute - 24 hours

available

available

Note:

• 

In  “Baking”  mode  do  not  open  the  lid  till  the  bak-
ing is finished.

• 

To avoid scorching of the product upon termination 
of  the  “Baking”  program,  cancel  the  keep  warm 
function by pressing the “Stop” button (26).

• 

In  “Roasting”  mode  the  unit  operates  similarly  to  a 
stove,  the  user  has  to  watch  the  readiness  of  food 
during  cooking  and  switch  the  unit  off  by  himself 
when the food is ready.

• 

Do  not  use  the  keep  warm  mode  to  heat  up  cold 
products.

• 

See  recipes  of  dishes  in  the  recipe  book  (sup-
plied  with  the  unit).  All  recipes  are  to  be  taken 
as  recommendations,  as  the  amount  and  pro-
portions of the ingredients required for the rec-
ipes  may  vary  depending  on  local  peculiarities 
of the food and altitude above sea level.

uSiNG oF tHe Multicooker

– 

Put the necessary ingredients into the bowl (12).

Note: 

Make  sure  that  the  ingredients  and  liquids  level 

do not exceed the maximal mark “8”. The maximal mark 
for porridges (except rice) - 6, maximal mark for other 
products and liquids – “8”.

– 

If you steam products, pour water into the bowl (12) 
so  that  boiling  water  doesn’t  reach  the  bottom  of 
the  basket  (13).    Put  the  basket  (13)  with  products 
into the bowl (12).

– 

Place  the  bowl  (12)  in  the  process  chamber.  Make 
sure  that  the  bowl  (12)  is  placed  evenly  and  is  in 
secure contact with heating element (10) surface. 

Note:

• 

Do  not  use  the  bowl  (12)  for  washing  cereals  and 
chopping  products,  this  can  damage  the  non-stick 
coating.

• 

Wipe  the  outer  surface  and  the  bottom  of  the  bowl 
(12)  dry  before  use.  Make  sure  that  there  are  no 

foreign  objects,  dirt  and  moisture  in  the  process 
chamber and on the bottom of the bowl.

• 

In the middle of the heating element (10) there is a 
temperature sensor (11). Make sure that the move-
ment of the sensor (11) is not limited.

– 

Close the lid (4) tightly.

– 

Insert the power cord into the connector (9), and in-
sert the cord plug into the socket, the display (3) will 
light up and you will hear a sound signal. The unit is 
ready for use.

– 

Choose a cooking program:

a) automatic programs (except “rice”)

Choose an automatic cooking program by pressing the 
“MENU” button (18).

b) “rice” program

Choose  the  “Rice”  program  by  pressing  the  “Taste” 
button  (25).  Consequently  press  the  “Taste”  button 
to  choose  the  desired  program:  glutinous,  brown  or 
fluffy rice.

c) “Multicook” program

To  choose  the  “Multicook”  program  press  the  “Mul-
ticook”  button  (23)  and  set  the  temperature  with  the 
“Hours” (22) and “Minutes” (19) buttons.

d) “Bread” program

Press the button (20) to quickly switch to the program.

– 

Press  the  “Time”  button  (21),  and  then  set  the  de-
sired  cooking  time  with  the  “Hours”  (22)  and  “Min-
utes” (19) buttons. 

– 

Set  the  delayed  start  function  (available  for  some 
programs.  See  “Cooking  Programs”).  Press  the 
“Timer”  button  (24),  then  set  the  end  cooking  time 
with  the  “Hours”  (22)  and  “Minutes”  (19)  buttons. 
If  you  want  to  start  cooking  immediately,  skip  this 
step.

– 

To start cooking press the “Start” button (17).

– 

A  sound  signal  will  inform  you  that  cooking  is  fin-
ished.

VT-4215_IM.indd   6

24.07.2013   15:04:40

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4215 BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"