VITEK VT-4215 BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 25

Мультиварки VITEK VT-4215 BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

25

romÂnĂ/ 

Moldovenească

 

 

Utilizaţi  butonul  pentru  pornirea  programei  şi  păstrarea 

setărilor timpului curent.

Butonul (18) «Meniu»

Apăsaţi  butonul  (18)  pentru  selectarea  programei  de 

gătire automată.

Butoanele (19) «Minute» şi (22) «Ore»

Utilizaţi  butoanele  pentru  setarea  timpului  curent  şi  a 

duratei de preparare

.

Butonul (20) «Pâine»

Utilizaţi  butonul  (20)  pentru  a  trece  rapid  la  programul 

«Pâine».

Butonul  (21) «Timp»

Utilizaţi  butonul  (21)  pentru  a  trece  în  regimul  de  setare 

a timpului de preparare.

Butonul (23) «Multibucătar»

Programul  «Multibucătar»  vă  permite  să  setaţi  singuri 

temperatura şi durata de preparare. Utilizaţi butonul (23) 

pentru a trece rapid la aceast program.

Butonul (24) «Timer»

Utilizaţi  butonul  (24)  pentru  setarea  timpului  către  care 

prepararea va fi încheiată.

Butonul (25) «Gust»

Utilizaţi  butonul  (25)  pentru  a  trece  rapid  la  programul 

«Orez»  şi  pentru  a  selecta  subprogramul:  orez  lipicios, 

brun, bob cu bob.

Butonul (26) ««Menţinere temperatură tº/Stop»

Utilizaţi  butonul  (26)  pentru    anularea  setărilor,  oprirea 

gătirii,  precum  şi  pentru  pornirea/oprirea  regimului  men-

ţinere temperatură.

PROGRAME DE PREPARARE

#

Program

Timp de preparare

Pornire întârziată

Menţinere temperatură

1

Orez

15–45 minute

accesibil

accesibil

2

Piftie

2-8 ore

accesibil

accesibil

3

Terci

20 minute –1 oră 10 minute

accesibil

accesibil

4

La aburi

20 minute –2 ore 30 minute

accesibil

accesibil

5

Călire

30 minute –3 ore 

accesibil

accesibil

6

Budincă

30 minute –2 ore

accesibil

accesibil

7

Supă

1–4 ore

accesibil

accesibil

8

Dulceaţă

20 minute – 4 ore

accesibil

accesibil

9

Fierbere

10 minute – 2 ore

accesibil

accesibil

10

Iaurt

6 –10 ore

nu

nu

11

Coacere

40 minute –2 ore

nu

accesibil

12

Prăjire

5 minute –1 oră

nu

nu

13

Pâine

30 minute –3 ore

nu

nu

14 

Multibucătar

1 minut -24 ore

accesibil

accesibil

Remarcă:

•  În regimul «Coacere» nu deschideţi capacul până la încheierea procesului de preparare.

•  Pentru a evita arderea alimentului după încheierea programului «Coacere» anulaţi funcţia de menţinere a tempe-

raturii atingând butonul (26) «Stop».

•  În regimul «Prăjire» funcţionează ca o plită şi utilizatorul trebuie să urmărească singur  gradul de preparare a ali-

mentelor, precum şi să oprească aparatul atunci când alimentele vor fi gata.

•  Nu utilizaţi regimul de menţinere a temperaturii pentru încălzirea alimentelor reci.

•  Reţetele  bucatelor  le  puteţi  vederea  în  cartea  de  reţete  (este  inclusă  în  setul  de  livrare).  Toate  reţetele 

poartă un caracter de recomandare, deoarece volumul şi proporţiile ingredientelor pot varia în funcţie de 

specificul regional al alimentelor şi înălţimea deasupra nivelului mării.

UTILIZAREA  MULTICOOKERULUI

– 

Aşezaţi ingredientele necesare în bol (12).

Remarcă: 

Urmăriţi  ca

 

ingredientele  şi  lichidele  să  nu  depăşească  nivelul  gradaţiei  maxime  «8».  Gradaţia  maximă 

pentru diferite terciuri (afară de orez) – «6», gradaţia nivelului maxim pentru celelalate alimente şi lichide – «8».

– 

Dacă  gătiţi  alimentele  la  aburi  turnaţi  apa  în  bol  (12)  astfel,  încât  apa  clocotindă  să  nu  se  atingă  de  fundul  tăvii 

(13).  Instalaţi tava (13) cu alimente în bol (12).

– 

Instalaţi bolul (12) în camera activă a aparatului. Asiguraţi-vă că bolul (12) este instalat uniform şi aderă etanş la 

suprafaţa elementului de încălzire (10). 

Remarcă:

•  Nu utilzaţi bolul (12) pentru spălarea crupelor şi tăierea alimentelor, acest lucru poate deteriora învelişul anti-ade-

rent.

VT-4215_IM.indd   25

24.07.2013   15:04:42

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4215 BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"