TEFAL RK802B34 - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Мультиварки TEFAL RK802B34 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 97
Загружаем инструкцию
background image

18

YOGURT FUNCTION

• Press “Menu” key to select the function “Yogurt”. The screen displays the 

default cooking time, the “Start” light will flash red. 

• You can change the cooking time by pressing “Timer” key first and then 

press “+” and “-” keys. 

• Press “Start” key. The multicooker will start the “Yogurt” cooking program 

and the “Start” light will come on. The screen will display the remaining 

cooking time. 

• At the end of cooking, the multicooker will “beep” 5 times.

Note: There is no keep warm function for this program

CHOICE OF INGREDIENTS FOR YOGURT

Milk

What milk should you use?

All our recipes (unless otherwise stipulated) use cow’s milk. You can also 

use plant-based milk such as soya or other animal milks including sheep 

and goat but just note that in these cases, the firmness of the yogurt may 

vary depending on the milk that is used. Raw milk or long-life milks, as well 

as all the other milks listed below are suitable for your appliance:

• 

Long-life sterilized milk:

 UHT whole milk results in firmer yogurt. Using 

semi-skimmed milk results in less firm yogurt. However, you can use 

semi-skimmed milk and add one or two pots of powdered milk to even 

out the consistency.

• 

Pasteurized milk:

 this milk produces more of a creamy yogurt with a 

little bit of skin on the top.

• 

Raw milk (farm milk):

 this must be boiled. It’s also recommended 

that you let it boil for a long time. It would be dangerous to use this 

milk without boiling it. You must then leave it to cool before using it in 

your appliance. Culturing using yogurt prepared with raw milk is not 

recommended.

• 

Powdered milk:

 using powdered milk results in very creamy yogurt. 

Follow the instructions on the manufacturer’s box.

• 

Choose a whole milk, preferably long-life UHT.

• 

Raw (fresh) or pasteurized milk must be boiled, then cooled and 

needs the skin to be removed.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к TEFAL RK802B34?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"