Мультиварки Tefal RK745832 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

17
EN
YOGURT FUNCTION
• Press <Menu> key to select function <Yogurt>. The screen displays the
default cooking time, the “Start” light will flash red.
• You can change the cooking time by pressing “Preset/Timer” key first
and then press “+” and “-” keys.
• Press “Start” key. The mulitcooker will start the “Yogurt” cooking program
and the “Start” light will come on. The screen will display the remaining
cooking time.
• At the end of cooking, the multicooker will “beep” three times.
Note:
There is no keep warm at the end of cooking. Use for making yogurt
in oven-proof glass containers.
CHOICE OF INGREDIENTS FOR YOGURT
Milk
What milk should you use?
All our recipes (unless otherwise stipulated) are prepared using cow’s
milk. You can use plant milk such as soya milk for example as well as
sheep or goat’s milk but, in this case, the firmness of the yogurt may vary
depending on the milk used. Raw milk or long-life milks and all the milks
described below are suitable for your appliance:
•
Long-life sterilised milk:
UHT whole milk results in firmer yogurt. Using
semi-skimmed milk will result in less firm yogurt. However, you can use
semi-skimmed milk and add one or two bowls of powdered milk.
•
Pasteurised milk:
this milk gives a more creamy yogurt with a little bit
of skin on the top.
•
Raw milk (farm milk):
this must be boiled. It is also recommended to
let it boil for a long time. It would be dangerous to use this milk without
boiling it. You must then leave it to cool before using it in your appliance.
Culturing using yogurt prepared with raw milk is not recommended.
•
Powdered milk:
using powdered milk will result in very creamy yogurt.
Follow the instructions on the manufacturer’s box.
Choose a whole milk, preferably long-life UHT.
Raw (fresh) or pasteurised milk must be boiled then cooled and needs
the skin removing.
Содержание
- 27 Прочитайте инструкции по эксплуатации и
- 30 ПОДКЛЮЧЕНИЕ УСТРОЙСТВА К ИСТОЧНИКУ ПИТАНИЯ
- 31 ЗАЩИТА ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ; Защита окружающей среды превыше всего!
- 32 ПЕРЕД ПЕРВЫМ ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ; Распаковка устройства; Внимательно прочтите инструкции и следуйте им при работе с; Очистка устройства; РАБОТА С УСТРОЙСТВОМ И ВСЕМИ ЕГО ФУНКЦИЯМИ
- 33 • Устройство предназначено исключительно для использования в; ТАБЛИЦА ПРОГРАММ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПИЩИ
- 34 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ
- 39 ФУНКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЙОГУРТА; ВЫБОР ИНГРЕДИЕНТОВ ДЛЯ ЙОГУРТА; ФУНКЦИЯ ТУШЕНИЯ / МЕДЛЕННОВАРКИ
- 40 Молоко
- 41 Примечание. Всегда сначала засыпайте рис — в противном
- 42 ФУНКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПЛОВА/РИЗОТТО; РЕКОМЕНДАЦИИ ДЛЯ НАИЛУЧШЕГО РЕЗУЛЬТАТА
- 45 ФУНКЦИЯ ПОДОГРЕВА/ОТМЕНА
- 48 РУКОВОДСТВО ПО УСТРАНЕНИЮ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
- 49 Примечание: Если внутренняя чаша деформирована, не