Мультиварки Russell Hobbs (19750-56) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5
USING THE COOKER AS A STEAMER
1.
Add the required amount of water – Use method 1 or 2 above.
2.
Put the basket on top of the bowl and put the food into the basket.
3.
For uniform cooking, cut all pieces of food to roughly the same size.
4.
For peas, or anything that’ll break up or drop into the water, make a parcel with aluminium foil.
5. Take care when removing the parcel – wear oven gloves and use plastic tongs/spoons.
6.
Put the lid on top of the basket.
7.
Operate the cooker the same way you would when cooking rice.
8.
Follow the steaming times.
9.
Don’t leave food in the cooker after steaming – it’ll go soggy.
10. Note the type and quantity of food and the amount of water. Next time, adjust the amount
of water and let the cooker look after the timing.
FINISHED?
1.
Switch off the appliance and unplug it.
2.
Don’t move the rice cooker with the full bowl inside it. It will be heavy, and the cable may catch on
something as you move.
3.
Remove the bowl from the rice cooker before emptying it. If you try to remove food from the bowl
while it’s in the rice cooker, you may spill the contents into the rice cooker. This will damage it.
CARE AND MAINTENANCE
1.
Switch off the appliance, unplug it and let it cool.
2.
Wash the lid, bowl, and rack in warm, soapy water, rinse and dry.
3.
Wipe all surfaces with a clean damp cloth.
4.
Don’t put any part of the appliance in a dishwasher.
COOKING TIMES AND FOOD SAFETY
food (fresh)
quantity
time (minutes)
asparagus
400g
15-18
green beans
200g
20
broccoli
200g
18
brussels sprouts
200g
20
cabbage (quarter)
25-30
carrots (sliced)
200g
15-20
cauliflower
200g
15
corn cobs
2
24-35
courgette (sliced)
200g
10-12
potatoes (quartered)
400g
25-30
spinach
200g
5-8
chicken (boneless)
400g
6-8
fish fillets
400g
8-10
fish steaks
2
20-23
prawns
250g
10-12
lobster tail (frozen)
12-15
mussels
250g
15
•
Don’t use mussels that are open prior to cooking. Steam until the shells open fully, and discard any
that aren’t open after cooking.
•
These times are for a single layer of food. You’ll need to experiment to find the times which suit your
favourite foods and food combinations.
GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
AE
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)