Hansa FZ 206.3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 65

Морозильные камеры Hansa FZ 206.3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

           65

Toiduainete külmutamine

Külmutada  on  võimalik  praktiliselt  kõiki  toiduai-

neid, välja arvatud värkselt tarbitavaid köögivilju 

nn. rohelist salatit.

l

  Külmutamiseks  kasutage  ainult  kõige  kvaliteet-

semaid toiduaineid, mis on jagatud ühekordseks 

kasutamiseks mõeldud portsjonitesse.

l

  Tooted tuleb pakkida lõhnata materjalidesse, mis 

on  vastupidavad  õhu  ja  niiskuse  läbitungimise 

suhtes ega ole tundlikud rasvade suhtes. Parima

-

teks materjalideks on: kilekotid, polüetüleenkile, 

alumiiniumfoolium.

l

   Pakend peaks olema hermeetiline ja olema tihe

-

dalt  ümber  toiduainete  mähitud.  Ärge  kasutage 

klaasist pakendeid. 

l

  Värsked ja soojad toiduained (toatemperatuuril) 

ei tohiks peale sügavkülmikusse panekut puutuda 

kokku teiste, juba külmutatud toodetega.

l

  Soovitatav  on  mitte  panna  ööpäeva  jooksul 

sügavkülmikusse  ühekorraga  rohkem  värkseid 

toiduaineid,  kui  on  toodud  tehnilise  spetsifikat

-

siooniga tabelis.

Külmutatud  toodete  hea  kvaliteedi  säilitamiseks 

soovitame  ümber  paigutada    keskmises  sahtlis 

olevad  külmutatud  toiduained  nii,  et  nad  ei 

puutuks  kokku  toiduainetega,  mis  ei  ole  veel 

külmutatud.sügavk

l

  Soovitame külmutatud toiduainete portsjonid lükata 

sahtli ühele poole  ja värsked, veel mitte külmunud 

portsjonid teisele poole nii  et nad oleksid paiguta-

tud sahtli tagumise ja külgmise külje vastu.

l

  Toiduainete külmutamiseks kasutage ruumi, mis 

on tähistatud (*/***).

Pidage  meeles,  et  sügavkülmuti  sees  olevat 

temperatuuri mõjutavad muuseas: ruumi tem

-

peratuur,  toiduainete  kogus  sügavkülmutis, 

uste avamise tihedus, termostaadi seadistu

-

sed.

l

  Kui pärast sügavkülmuti kambri sulgemist juh

-

tub, et selle ust ei saa kohe avada, soovitame 

oodata 1 kuni 2 minutit, kuni tekkinud  alarõhk 

kompenseeritakse.

Külmutatud toiduainete säilitamise aeg sõltub 

nende kvaliteedist värskena enne külmutamist ja 

säilitamise temperatuurist .

Temperatuuri -18°C või madalama temperatuuri 

juures on soovitatavad järgmised säilitusajad:

Tooted

Kuud

Veiseliha

6-8

Vasikaliha

3-6

Rupskid

1-2

Sealiha

3-6

Linnuliha

6-8

Munad

3-6

Kalad

3-6

Köögiviljad

10-12

Puuviljad

10-12

EE

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Hansa FZ 206.3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"