VITEK VT-1683 SR - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Микроволновые печи VITEK VT-1683 SR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 96
Загружаем инструкцию
background image

14

 ENGLISH

•   Regularly remove and wash the glass tray and its base _ wipe the oven chamber floor 

clean 

•   Wash the glass tray and rotating drive mechanism in water with a neutral soap solution. 

These parts are dishwasher safe.

•   Do not immerse the glass tray in cold water if it is still hot: the sudden drop in tempera-

ture can cause the glass tray to break.

Troubleshooting guide

Malfunction 

Possible cause

Method of elimination

The oven will not turn on 

The power plug is not firmly 

connected to the electrical outlet 

Remove the power plug from the 

outlet. Wait 10 seconds and then 

replace

Problem with power outlet

Try plugging another electrical 

device into the outlet to test it

The oven will not heat

The door is not closed firmly

Close the door firmly

When the oven is operating, 

the rotating glass tray 

makes strange noises

The roller ring or the cooking 

chamber floor is dirty

Remove the glass tray and roller 

ring. Wash the roller ring and the 

cooking chamber floor

Normal operation

The microwave oven creates 
static in television and radio 
signals.

Static in television and radio signals can occur while the oven is
operating. Similar static is created by small electrical devices like
mixers, vacuum cleaners and electrical fans. This is a normal
occurrence.

The oven light is dim. 

If the oven is set to a low power level, the light in the cooking
chamber may also be low. This is a normal occurrence.

Steam collects on the door 
and hot air comes out of the 
ventilation openings. 

During the cooking process, steam is released from the food.
Most of the steam is released through the ventilation openings,
but some can collect on the inside of the door. This is a normal
occurrence.

TECHNICAL CHARACTERISTICS

Operation conditions:

Air temperature

+10°С  +35°С

Relative air humidity

35 80%

Atmosphere pressure

86 106 kPa (650 – 800 mm of mercury)

Main parameters

Power supply:

230 V ± 10% ~ 50 Hz

Nominal microwave power

800 W

Nominal power consumption in the microwave mode

1270 W

Nominal power consumption in the grill mode

1000 W

Operation frequency

2450 ± 49 MHz

Chamber capacity

20 l

14

1683.indd   14

1683.indd   14

12.04.2010   10:21:40

12.04.2010   10:21:40

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1683 SR?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"