VITEK VT-1662 BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Микроволновые печи VITEK VT-1662 BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 20
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

 

When cooking bacon, do not put it directly on the glass rotary bottom plate, local overheating of 
the bottom plate can lead to its cracking.

 

Use only microwave-safe cookware; put it on the glass bottom plate.

 

For even heating of products, put thicker slices near the edges of the cookware.

 

Watch the cooking time. Set the shortest cooking time, it can be increased if necessary.

 

Do not exceed the cooking time, it can lead to burning of the products.

 

Cook  products  under  a  microwave-safe  lid.  The  lid  prevents  juice  or  fat  splattering  and  provides 
even cooking of food. Do not fry products in the microwave oven without using special cookware 
and protective lid.

 

To  speed  up  the  cooking  process,  turn  over  fast-food  products  (e.g.  hamburgers)  once.  Large 
pieces of meat must be turned over at least twice during cooking.

 

Stir the food during cooking both from top to bottom and from the center of the dish to the outside.

recoMMendaTions on choosinG cooKware

Use only microwave-safe cookware for this unit.

 

The  ideal  material  for  microwave-safe  cookware  should  be  “transparent”  for  microwaves,  as  it 
allows microwave energy to pass through and heat the food.

 

Microwaves can not go through metal; that is why never use metal cookware or plates with metal 
finishing for cooking in the microwave oven.

 

Do not place recycled paper objects in the microwave oven, as they may contain small metal frag-
ments which may cause package burning.

 

Round and oval cookware better suits for usage in microwave ovens, than rectangular cookware.

 

Do not use chopped or cracked cookware.

cooKware TesTinG Before usinG iT in The Microwave oven

 

Put the tested cookware (for instance, a plate) into the cavity; place a glass with cold water on it.

 

Switch the microwave oven on at the maximal power and set the operation duration for no longer 
than 1 minute.

 

Carefully touch the cookware that is being tested: if it is hot and the water in the glass is cold, do 
not use this cookware for cooking in the microwave oven.

 

Avoid exceeding the maximum testing time of 1 minute.

Microwave-safe materials and cookware

cookware for frying

Follow the manufacturer's instructions. The bottom of cookware intended for frying 
should be 5 mm thicker than the glass rotary bottom plate. Improper use of the 
cookware for frying may lead to cracks both in the cookware and in the glass rotary 
bottom plate.

dinnerware

Use only the dinnerware with respective marking. Follow the cookware manufacturer’s 
instructions. Do not use the cookware with cracks or shears.

Glass containers

Use containers made of heat-resistant glass only. Check that the cookware does not 
have metal rims. Do not use chopped or cracked cookware.

Glassware

Use  cookware  made  of  heat-resistant  glass  only.  Check  that  the  cookware  does  not 
have any metal rims. Do not use chopped or cracked cookware.

using special bags

Follow  the  manufacturer’s  instructions.  Do  not  close  the  bags  with  metal  twist-ties 
(clamps). Make several openings in the bag for steam release.

Paper plates and cups

Use  paper  plates  and  cups  only  for  short-time  cooking/heating  of  products.  Do 
not  leave  the  microwave  oven  unattended  when  cooking/heating  up  food  in  such 
cookware.

Paper towels

You can cover food with paper towels to keep it warm and to avoid fat splashing. Use 
paper towels only under constant control and only for short-time cooking/heating.

Parchment paper

Use parchment paper to avoid fat splashing or as a wrap.

VT-1662.indd   6

12.12.2013   16:30:53

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1662 BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"