Sharp R-217E - Инструкция по эксплуатации - Страница 32

Микроволновые печи Sharp R-217E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

E – 11

A35652,Russia R217E O/M,En

A35652,Russia R217E O/M,En

Steak
Chops

Poultry

Minced Beef

Chicken
Pieces

Roast/ Beef

Pork
Lamb

 DEFROSTING GUIDE

Food

*See NOTE below.

• Shield thin end of chops or steaks with

foil.

• Position the food with thinner parts in

the centre in a single layer on a
defrost rack.
If pieces are stuck together, try to sepa-
rate as soon as possible.

• Turn food over approximately half

way through defrosting. Shield warm
portions.

• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 10–15 mins.

• Remove from original wrapper.

Shield wing and leg tips with foil.

• Place breast side down on a defrost

rack.

• Turn food over approximately half

way through defrosting. Shield warm
portions.

• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 15–30 mins.
N.B. After standing run under cold
water to remove giblets if necessary.

• Place frozen minced beef on a defrost

rack.

• Turn food over approximately half

way through defrosting. Shield warm
portions.

• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 10–15 mins.

• Shield the exposed bone with foil.
• Place chicken on a defrost rack.
• Turn food over approximately half

way through defrosting. Shield warm
portions.

• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 10–15 mins.

• Shield the edge with foil strips about

2.5 cm wide.

• Place joint with lean side face upwards

(if possible) on a defrost rack.

• Turn food over approximately half

way through defrosting. Shield warm
portions.

• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 15–30 mins.

Procedure

Power : MED LOW(30%)

12–14min./500g

13–15min./500g

12–14min./500g

12–14min./500g

13–15min./500g

12–14min./500g

Approx. Cooking Time

NOTE

• When freezing minced beef, shape it into flat even sizes.
• For chicken pieces, steaks and chops, freeze separately in single flat layers and if necessary

interleave with freezer plastic to separate layers. This will ensure even defrosting.

• It is also a good idea to label the packs with the correct weights.

*See NOTE below.

*See NOTE below.

Russia R217E O/M,En,P08-19

03.10.23, 2:37 PM

11

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-217E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"