Микроволновые печи Samsung MG23T5018AP/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 23
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-23
Krupenik
224 g
01
Tvorog 9% - 120-140 g, shakar - 10- -15 g, tuz - ½ g, 
tuxum - ½ dona, qaynatilgan grechixa yormasi - 
140 g
02
Sariyog' - 5 g, bulash uchun suxari uni - 1-2 g
03
Smetana- 30 g
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring (01). Sariyog' surtilgan va non burdalari 
yoyilgan ichi chuqur jomga joylashtiring (02). Tepasiga smetana surting (03). 
Tayyorlashni boshlang.
2-24
Tovuqdan tayyorlangan 
kabob
280 g
Tovuq oyoqlari - 380 g, pomidor pastasi - 20 g, tuz - 5 g, 
mayda to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 3 g, yog' - 7 g, oddiy 
yogurt - 70 g, sixlar.
Ko'rsatmalar
Go'shtni 3 sm x 3 sm o'lchamlardagi kubiklar shaklida to'rg'ang. Marinad 
uchun barcha masalliqlarni aralashtiring. Marinadni tovuq go'shti bilan 
aralashtiring. Keyin go'shtlarni sixlarga joylashtiring. Ularni tarelkaga soling va 
keyin gril uchun taglikka joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-25
Go'sht bilan 
qiymalangan bulg'or 
qalampiri
480-500 g
(2 dona)
01
Bulg'or qalampiri - 80 grammga 2 dona, go'sht 
qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150-190 g 
(ikki qismga bo'ling), oddiy qaynatilgan guruch 
- 10-20 g, tuz - 5 g, yanchilgan murch - ½ g, mol 
go'shti bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 
10 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda 
aralashtiring. Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni 
go'sht bilan to'ldiring. Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulyon qo'shing 
(01). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). 
Pech tovushli signal berganida aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga 
quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-20
Losos kabobi
280 g
Losos katta kubikda - 350-370 g, limon - 25 g (sharbat), 
tuz - 5 g, o'simlik yog'i - 10 g, to'g'ralgan petrushka - 10 g, 
sixlar
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliqqa qo'shing. 15-20 daqiqa 
marinadlang. Keyin sizlarga o'tkazing. Ularni tarelkaga soling va keyin gril 
uchun taglikka joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-21
Boyarcha go‘sht
260 g
Cho'chqa bo'yni - 280 g 4 bo'lakda, tuz - 2 g, yanchilgan 
qora murch - ½ g, shampinon bo'laklari - 45 g, mayonez 
- 55 g
Ko'rsatmalar
Go'shtga ziravorlar qo'shing. Go'shtni tarelkaga joylashtiring. Tarelkani 
gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal 
berganida go'shtni shampinonlarga joylashtiring va tepasidan mayonez 
qo'ying. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-22
Lososli kulebyaka
180 g
Muzlatilgan qatlama xamir - 130 g Mayda kubikchalarga 
to'g'ralgan losos biqin go'shti - 100 g, tuz - 1 g, 
qovurilgan piyoz kubikchalari - 20 g, qotirib qaynatilgan 
mayda qilib kesilgan tuxum - 30 g, tuxum sarig'i - 1 dona 
yog'lash uchun
Ko'rsatmalar
Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun 
barcha tarkibiy qismlarni aralashtiring. Masalliqni xamir markaziga qo'ying. 
Xamir qirralarini yopishtiring. Unga shakl bering. Bir necha kesmalar qiling. 
Tuxum sarig'i bilan yog'lang. Avval pech grilini 5 daqiqa qizdirib oling. Shakl 
berilgan xamirni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril uchun 
taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida 
mumlangan qog'ozni olib tashlang. Pishiriqni ag'daring. Tayyorlash jarayonini 
davom ettiring.
MG23T5018AK_BW_DE68-04594L-00_UZ_F.indd 23
2020-07-09 오후 1:48:42
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться; . Когда микроволновая печь работает в; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/разогрев пищи
- 14 Установка времени
- 15 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 16 Настройка режима энергосбережения
- 17 Использование режима Домашние рецепты
- 29 Приготовление в режиме Гриль
- 30 Использование функции Разогрев +30сек Гриль
- 31 Использование функции Блокировка управления
- 32 Руководство по выбору посуды
- 33 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 35 Разогрев
- 36 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 42 Устранение неисправностей и информационные коды; Полезные советы
- 46 Информационный код; Технические характеристики
- 155 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











