Samsung MG23F302TAK/BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 148

Микроволновые печи Samsung MG23F302TAK/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 168
Загружаем инструкцию
background image

22

O'ZBEK

4. BAYRAM TAOMLARI  
(Русская Кухня 2 (Rus Oshxonasi 2) (

) tugmasini ikki marta bosing : 2.)

Kod

Taom

Portsiya hajmi

Masalliqlar

1

Qiymali bolgar 

qalampir

480–500 g

2 dona

(1)  Bolgar qalampir– 2 dona (2 dona har biri 80 g), 

go'sht qiyma (mol va cho'chqa go'shti) – 150–

190 g (ikkiga bo'ling), oddiy qaynatilgan gurunch 

– 10–20 g, tuz – 5 g; yanchilgan murch – 0,5 g, 

mol go'shtli sho'rva yoki suvda aralashtirilgan 

sho'rva kubiki – 200 ml

(2)  Sous uchun ingredientlar: Un – 5 g, tomat 

pastasi – 10 g, suv – 50 ml

< Tavsiyalar >

Guruchni go’sht qiymasiga qo’shing. Ziravorlar qo'shing va qo'lda aralashtiring. Qalampirning 

o’zagi va urug’larini olib tashlang. Qalampirni go’sht bilan to’ldiring. Uni chuqur tarelkaga soling 

va sho'rvani qo'shing (1). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). 

Pech tovushli signal berganida aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga quying. Aylantiring va 

tayyorlash jarayonini davom ettiring.

2

Baliqli rasstegay

75 g (1 dona)

(1)  Muzlatilgan qavatli xamir (formaning 1/4 qismida 

2 kvadrat)

(2)  Masalliq: Mayda bo'laklarga bo'lingan sudak filesi 

– 25 g, mayda to'g'ralgan shampin'onlar – 6 g, 

qaynatilgan gurunch – 4 g, mahsulotga surkash 

uchun tuxum sarig'i – 1/4 dona.

< Tavsiyalar >

Xamirni muzdan tushiring. Xamirning bir qismini kerakli o’lchamlarda kesing (1). Masalliq uchun 

barcha ingredientlarni aralashtiring (2). Masalliqni pech markaziga joylashtiring. Mahsulotga qayiq 

shaklini bering. Tuxum sarig’i bilan yog’lang. Tarelkaga qo'ying. Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. 

Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida mahsulotni tarelkadan oling va pergament 

qog’ozga qo’ying. Mahsulotni yog' o'tkazmaydigan qog'oz bilan birgalikda gril panjarasiga 

qo'ying. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

3

Bulash uchun 

suhari unida 

pishloq

125 g (5 dona)

Pishloq – 125 g (4-5 dona har biri 25 g)

Tuxum 1/2 dona, bulash uchun suhari uni 3-5 g

< Tavsiyalar >

Pishloqni 5 sm x 5 sm o’lchamlardagi kvadrat shaklidagi bo’laklarga kesing. Ularni tuxum 

sarig'ida botiring va bulash uchun suhari unini seping. Grilni 5 daqiqa davomida qiziting. Pishloqni 

pergament qog’ozga joylashtiring. Keying uni gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.

Kod

Taom

Portsiya hajmi

Masalliqlar

4

Tovuqdan 

tayyorlangan 

kabob

280 g

Tovuq okorochka filesi – 380 g, tomat pastasi – 20 g, 

tuz – 5 g, mayda to'g'ralgan sarimsoq piyoz – 3 g, 

yog' – 7 g, qo'shimchalarsiz yogurt – 70 g, sixlar

< Tavsiyalar >

Fileni 3x3 sm–li bo'laklarga bo'ling. Marinad uchun barcha masalliqlarni aralashtiring. Marinadni 

tovuq go’shti bilan aralashtiring. Keyin go’shtlarni sixlarga joylashtiring. Ularni tarelkaga va keyin 

gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.

5

Boyarcha go’sht

260 g

Cho’chqa go'shti (bo’yin qismi) – 280 g (4 ta bo’lak), 

tuz – 2 g, yanchilgan qora murch – 0,5 g, to'rg'algan 

shampinonlar – 45 g, mayonez – 55 g

< Tavsiyalar >

Go'shtni ziravorlang. Go'shtni tarelkaga  qo’ying. Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni 

boshlang. Pech tovushli signal berganda, go'shtning ustiga shampin'onlarni qo'ying va mayonez 

surkang. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

6

Lososli kulebyaka

180 g

Muzlatilgan qavatli xamir – 130 g

Masalliq: Mayda kesilgan semga filesi – 100 g, 

tuz – 1 g, mayda to'g'rab govurilgan piyoz–20 g, 

qaynatilib mayda to'g'ralgan tuxum – 30 g, 

mahsulotga surkash uchun tuxum sarig'i – 1 dona.

< Tavsiyalar >

Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun barcha mahsulotlarni 

aralashtiring. Masalliqni pech markaziga joylashtiring. Xamir qirralarini yopishtiring. Unga shakl 

bering. Bir necha kesmalar qiling. Tuxum sarig’i bilan yog’lang. Grilni 5 daqiqa davomida qiziting. 

Shakl berilgan xamirni pergament qog’ozga joylashtiring. Keying uni gril panjarasiga qo'ying. 

Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida pergament qog’ozni olib tashlang. 

Pishiriqni ag’daring. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

7

Losos kabobi

280 g

Katta bo'laklarga bo'lingan losos – 350–370 g, 

limon – 25 g (limon sharbati), tuz – 5 g, yog' – 10 g, 

mayda to'g'ralgan petrushka – 10 g, sixlar

< Tavsiyalar >

Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliqqa qo’shing. 15–20 daqiqa marinadlang. Keyin sixlarga 

o’tkazing. Ularni tarelkaga va keyin gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.

MG23F301TCW_BW_DE68-04178J-05_UZ.indd   22

2/29/2016   1:51:17 PM

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MG23F302TAK/BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"