Samsung GE83MRTQS - Инструкция по эксплуатации - Страница 162

Микроволновые печи Samsung GE83MRTQS - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 192
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek - 18

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

5

Tvorogli somsa

95 grammdan 

2 dona

Tvorog - 90-100 g, un - 10 g, shakar (vanilla qo'shilgan 

shakar) - 10 g, tuz - 0,5 g, tuxum – ¼ dona,  

sariyog' - 5-10 g (yog'lash uchun)

Ko'rsatmalar

Yog'dan boshqa barcha masalliqlarni yaxshilab aralashtiring. Ikkita tvorogli 

somsa yasang. Tvorogli somsalarni yog' bilan yog'lang. Ularni mumlangan 

qog'ozga joylashtiring va keyin gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni 

boshlang. Pech tovushli signal berganida tvorogli somsalarni ag'daring va 

tayyorlash jarayonini davom ettiring.

6

Pishloqli tostlar

40-60 g

Tost noni - 2 pc. 26-28 grammdan,  

pishloq - 2 dona 20 grammdan

Ko'rsatmalar

Ikkita tostni gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.  

Pech tovushli signal berganida tostlarni ag'daring va ularning ustiga pishloq 

bo'laklarini qo'ying. Va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

7

Pishloqli 

suxarilar

125 g (5 dona) Pishloq - 125 g (4-5 dona 25 grammdan),  

tuxum - ½ dona, non mag'zi - 3-5 g

Ko'rsatmalar

Pishloqni 5 sm x 5 sm o'lchamlardagi to'rtburchak shaklidagi bo'laklarga 

kesing. Ularni tuxum sarig'iga botirib oling va ustidan maydalangan suxari 

seping. Avval pech grilini 5 daqiqa qizdirib oling. Pishloqni mumlangan 

qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril uchun taglikka qo'ying.  

Tayyorlashni boshlang.

8

Moskvacha 

baliq

270 g

(1)  Shampinon - 30 g, sudak biqin go'shti - 150 g,  

yog' - 5 g

(2) Smetana - 30 g (2 x 15 g)

(3)  Dimlangan kartoshka dumaloq bo'lagi - 2 dona  

60-70 grammdan, tuz - 5 g, yanchilgan oq qalampir - 

½ g, qirilgan pishloq - 25 g

Ko'rsatmalar

Qo'ziqorinlarni tarelkaga soling, yoniga baliqni joylashtiring. Yog'dan 

tomizing(1). Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida smetana 

porsiyasining yarmini sopol tarelkaga soling (markaziga) (2). Shu smetanaga 

qo'ziqorinni soling. Shunga baliqni ham soling. Unga ziravorlar qo'shing.  

Baliq atrofiga kartoshkani yoyib chiqing. Kartoshkaga pishloq qo'yib 

chiqing(3). Tayyorlash jarayonini davom ettiring

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

9

Qovurilgan 

losos steyki

150-170 g

Suyak va terisi bo'lgan losos steyki - 200-250 g, tuz - 1 g, 

limon - 15 g (sharbat), o'simlik moyi - 5 g

Ko'rsatmalar

Losos steykiga ziravorilarni seping va yog' bilan yog'lang.  

Tarelkaga joylashtiring. Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying.  

Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida steykni ag'daring.  

Va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

10

Olxo'ri 

qoqili tovuq 

oyoqchalari

325 g

2 dona

Yupqa to'g'ralgan piyoz - 15 g,  

Yupqa to'g'ralgan sabzi - 20 g, tovuq oyoqchasi - 2 dona 

(160-180 g), qora olxo'ri - 5-7 dona (50 g),  

tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 150 ml

Ko'rsatmalar

Piyoz va sabzini ichi chuqir tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini 

qo'ying, qora olxo'ri va bulon qo'shing. Tarelkani mikroto'lqinli pechga 

joylashtiring. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida 

oyoqchalarni ag'daring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

11

Xantal sousi 

qo'shilgan 

cho'chqa bo'yni

250 g

(1)  Cho'chqa bo'yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g,  

yupqa piyoz - 20 g, tovuq bulyoni yoki quruq 

konsentratli suv - 100 ml

(2)  Sous uchun aralashma: Un - 5 g,  

dijon xantali - 20 g, smetana - 30 g, suv - 50 ml

Ko'rsatmalar

Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq 

bulonini qo'shing. (1) Idishga quying. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni 

boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal 

berganida aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash 

jarayonini davom ettiring.

12

Sabzavotlar 

bilan pishirilgan 

forel

210-240 g

Sariyog' - 5 g, yupqa sabzi - 35 g, yupqa piyoz - 25 g,  

qiymalangan sarimsoq - 3 g, maydalangan selderey 

barglari - 5 g, forel - 1 dona - 220-250 g, tuz - 1 g, 

yanchilgan oq qalampir - ½ g, sariyog' - 5 g

Ko'rsatmalar

Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz, 

sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan 

forelni qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan 

yoping. Uni mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.

GE83KRQW-1_BWT_DE68-04283B-00_UZ.indd   18

2015-01-29     9:25:09

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung GE83MRTQS?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"