Saturn ST-MW7155 - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Микроволновые печи Saturn ST-MW7155 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

11

Door:

Wipe the  door  and  window  on  both  sides, the  door  seals and  adjacent  parts  frequently 
with a damp cloth to remove any spills or spatters. Do not use abrasive cleaners.

Control panel:

Care  should  be  taken  in  cleaning  the  control  panel.  Wipe  the  panel  with  a  cloth 
dampened slightly. Do not scrub or use any sort of chemical cleaners. 

Interior walls:

To  clean  the  interior  surfaces,  wipe  with  a  soft  and  damp  cloth  for  hygienic  reasons. 
After use  wipe the  waveguide cover in the oven  with a soft  damp cloth to remove any 
food splashed. Buildup splashes may overheat and begin to smoke or catch fire. Do not 
remove the waveguide cover. Do not use a commercial oven cleaner, abrasive or harsh 
cleaners  and  scouring  pads  on  any  part  of  your  microwave  oven.  Never  spray  oven 
cleaners directly onto any part of your oven. 

Turntable/ Rotating ring/Rotating axis

Wash with mild soapy water and dry thoroughly.

TIP: 

When  the  microwave  oven  has  been  used  for  a  long  time,  there  may  be  some 

strange odors exist in oven, Following 3 methods can get rid of them: 
1. Place several lemon slices in a cup, then heat with high power for 2-3 min.
2. Place a cup of red tea in oven, then heat with high power.
3. Put some orange peel into oven, then heat them with high power for 1 minute.

Servicing

Warning: It is hazardous for anyone, other than a qualified service technician, to 
carry out any service for repairing operation which involves removal of any cover 
which gives protection against exposure to microwave energy.

Caution: MICROWAVE RADIATION

Warning: The temperature of accessible surface may be high when the appliance 
is operating.
Do not become exposed to radiation from the microwave generator or other parts 
conducting microwave energy.

During  servicing  below  listed  parts  are  liable  to  be  removed  and  give  access  to 
potentials above 250V to earth.
1. Magnetron   2. High voltage transformer   3. High voltage capacitor  4. High voltage 
Diode  5. High voltage fuse

The following conditions may cause undue microwave exposure during servicing.
1. Improper fitting of magnetron.
2. Improper matching of Door interlock, Door hinge and Door.
3. Improper fitting of switch support.
4. Door, Door seal or enclosure has been damaged. 

12

Cooking Tips

1) Arrange food carefully, place thickest areas toward outside of dish.
2)  Watch  cooking  time,  cook  for  the  shortest  amount  of  time  indicated  and  add  more 
time as needed.
3) Cover foods before cooking
check recipe for suggestions: paper towels, microwave plastic wrap or a lid.
Covers prevent spattering and help foods to cook evenly. (Helps keep oven clean).
4) Shield foods
Use  small  pieces  of  aluminum  foil  to  cover  thin  areas  of  meats  or  poultry  to  avoid 
overcooking.
5) Stir foods
From outside to center of dish once or twice during cooking, if possible.
6) Turn foods
Foods  such  as  chicken,  hamburgers  or  steaks  should  be  turned  over  once  during 
cooking.
7) Rearrange foods
Like meatballs halfway  through  cooking  both  from  top  to  bottom  and  from  the  center 
of the dish to the outside.
8) Allow standing time
Heated liquid or beverage may result in delayed eruptive boiling. After cooking ensure 
adequate standing time.
Remove food from oven and stir if possible.
Cover for standing time which allows the food to finish cooking without overcooking.
9) Check for doneness
Look  for  signs indicating  that  cooking  temperature  has  been  reached.  Doneness  signs 
include:
-Food steams throughout, not just at edge.
-Poultry thigh joints move easily.
-Pork and poultry show no pinkness..
-Fish is opaque and flakes easily with a fork.
10) Condensation
A  normal  part  of  microwave  cooking.  The  humidity  and  moisture  in  food  will 
influence  the amount  of  moisture in the  oven.  Generally,  covered  foods will not  cause 
as much condensation as uncovered foods. Ensure that the ventilation openings are not 
blocked.
11) Browning dish
When  using  a  browning  dish  or  self-heating  material,  always  place  a  heat-resistant 
insulator such as a porcelain plate under it to prevent damage to the turntable, rotating 
ring  due  to  heat  stress.  The  preheating  time  specified  in  the  dishes  instructions  must 
not be exceeded.
12)  Microwave safe  plastic  wrap for  cooking  food  with  high  fat  content,  do  not  bring 
the wrap in contact with the food as it may melt.
13) Microwave safe plastic cookware

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-MW7155?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"