Saturn ST-MW7155 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Микроволновые печи Saturn ST-MW7155 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

9

3) MED: 66% power input (suitable for slow cooking)
4) M. LOW: 40% power input
5) DEFROST: 37% power input
6) LOW: 17% power input (suitable for keeping warm)

OPERATION

1. Connect the cord.
2. Place the food on the glass turntable and close the door.
3. Select your desired function menu.

Note:  1) Grill rack should be removed in microwave cooking mode.

       2) The distance between food and heat element must be at least 5cm.

4. Set  the  timer.  If  your  set  time  is  less  than  2  minutes,  first  turn  the  timer  to 

over 3 minutes position and then turn back to your desired time.

5. Then  the  oven  begins  to  work.  Make  the  cooking  pause  by  opening  the  door

at any time and close the door to continue.

6. A bell ring will be heard after time out. And the oven is de-energized and the 

lamp will be off. 

Caution:  If  food  is  removed  before  time  out,  make  sure  the  timer  is  set  back  to 
“0” position so as to avoid unintentional running without load.

Note:  It  is  recommended  to  wear  gloves  when  removing the  cooked  food  from  oven 
and be careful do not touch the heat element in the top of cavity.

Warning: In the mode of Combination/Grill, all of the oven parts, as well as the oven 
door  and  top  of  the  oven,  may  become  very  hot,  do  not  touch  hot  surface,  use 
handles or knobs only.

DEFROST NOTES

Defrosting frozen food is one of utilities of microwave oven, it is more acceptable with 
a reduced risk of deleterious bacteria than normal defrost.

1. Turn the function knob to Defrost position.
2. Set  the  timer  by  the  food  to  defrost.  It  usually  required  longer  time  than 

ordinary  cooking.  Turn  the  food  one  time  or  more  to  check  the  doneness. 
Take the food for good if it could be easily cut by a knife.

Note:

 Microwave have a  food penetrability  of 4cm each side. To maximize defrosting 

effect  of  thick  and  chunky  food,  it  is  necessary  to  turn  over  the  food  constantly  and 
remove out the defrosted portion or thin parts.

Defrost guide
Steak chops        

- Shield thin end of chops or steaks with foil.
- Position the food with thinner parts in the center in a single layer on a shallow dish. If 

pieces are stuck together, try to separate as soon as possible.

10

-  Turn  over  the  food  in  the  middle  course.  Then  rearrange  and  shield  the  defrosted 
portions. 
- Close the door to continue defrosting.
- After defrost time, stand covered with aluminum foil for 5-15 minutes.

Minced Beef

- Place frozen minced beef on a shallow dish. Shield edges.
-  Turn  over  the  food  in  the  middle  course.  Remove  defrosted  portions,  turn  over  and  
shield edges with foil strips. 
- Close the door to continue defrosting.
- After defrost time, stand covered with aluminum foil for 5-15 minutes.

Roast Meat (Beef/pork/lamb)

- Shield the edges with foil strips.
- Place joint with lean side face upwards (if possible) on a shallow dish.
- Turn over the food in the middle course. And then shield the defrosted portions. 
- Close the door to continue defrosting.
- After defrost time, stand covered with aluminum foil for 10-30 minutes.

Poultry 

- Remove from original wrapper. Shield wing and leg tips with foil.
- Place breast side down on a shallow dish.
- Turn over the food in the middle course. And then shield the defrosted portions. 
- Close the door to continue defrosting.
- After defrost time, stand covered with aluminum foil for 15-30 minutes.

Note: After standing run under cold water to remove giblets if necessary.

Chicken pieces (chicken wings and drumstick)

- Shield the exposed bone with foil.
- Place chicken pieces on a shallow dish.
- Turn over the food in the middle course. And then rearrange and shield the defrosted 
portions. 
- Close the door to continue defrosting.
- After defrost time, stand covered with aluminum foil for 5-30 minutes.

CLEANING & MAINTENANCE

The oven should be cleaned regularly and any food deposits removed.
Suggest you perform below steps after every time use.
Never use hard detergent, gasoline, abrasive powder or metal brush to clean any part of 
the appliance.
Clean the oven at regular intervals.
Disconnect the power supply cord before cleaning. And if possible leave the door open 
to inactivate the oven during cleaning.

Exterior:

The  outside  may  be  cleaned  wipe  with  a  soft  and  damp  cloth.  Avoid  the  use  of  harsh 
abrasive cleaners.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-MW7155?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"