Saturn ST-MW7153 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Микроволновые печи Saturn ST-MW7153 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 39
Загружаем инструкцию
background image

8

7) 

Wave 

guide 

cover 

(inside).

Warning:  never  remove  it  during 

cleaning. See Fig. 1. 

CONTROL PANEL 

1.

 

Timer 

The  max  length  could  be  set  is  30 

minutes,  when  timer  goes  to  the  0 

position, a bell prompt will be heard.   

2.

 

Function knob 

6  power  level  options  for  microwave 

cooking:   

1)

High: 100% power (quick cooking) 

2)

M. High: 85% power (Roasting) 

3)

Medium: 66% power (slow cooking) 

4)

M.Low: 40% power 

5)

Defrost: 37% power       

6)    Low: 17% power (keeping warm) 

OPERATION 

1.

 

Connect  the  microwave  oven  to 

power supply. 

2.

 

Open  the  door  by  depressing  the 

Door  release  button  and  place  the  food 

on the rotate plate, then close the door. 

3.

 

Set the function selector. 

4.

 

Set the timer. If your set time is less 

than  2  minutes,  first  turn  the  timer  to 

over  3  minutes  position  and  then  turn 

back to your desired time. 

5.

 

Then  the  oven  began  operation.  And 

the operation process can be terminated 

at  any  time  just  by  opening  the  door. 

Once  the  door  is  closed  the  process  will 

be continued. 

6.

 

A bell ring will be heard after time out. 

And  the  oven  is  de-energized  and  lamp 

will be off.   

Caution: If food is removed before time 

out,  make  sure  the  timer  is  set  back  to 

“0”  position  so  as  to  avoid  unintentional 

running without load. 

9

Defrost notes 

Defrost the frozen food is one of utilities 

of  microwave  oven,  it  is  safe  than  room 

temperature  defrosting  as  it  would  not 

help the growth of deleterious bacteria. 

1.

 

Turn  the  function  selector  to  defrost 

setting. 

2.

 

Set  the  timer,  which  is  dependent 

upon the frozen food. It usually required 

longer  time  than  ordinary  cooking.  Turn 

the  food  at  least  one  time  to  check  the 

doneness.  If  the  defrosted  food  can  be 

cut  by  knife  defrosting  period  can  be 

terminated.   

Note:  The  thickness  of  microwave 

can  penetrate  through  food  from 

single  side  is  not  more  than  4cm,  if 

defrosting thick and chunky food, for 

obtaining  the  best  result,  turn  over 

the food constantly. Remove out the 

defrosted  portion  or  thin  parts  to 

prevent further cooking. 

Defrost guide 

Steaks chops                 

- Shield thin end of chops or steaks with 

foil. 

-  Position  the  food  with  thinner  parts  in 

the  center  in  a  single  layer  on  a  shallow 

dish.  If  pieces  are  stuck  together,  try  to 

separate as soon as possible. 

- Turn over the food in the middle course. 

Then  rearrange  and  shield  the  defrosted 

portions.   

- Close the door to continue defrosting. 

-  After  defrost  time,  stand  covered  with 

aluminum foil for 5-15 minutes. 

Minced Beef 

-  Place  frozen  minced  beef  on  a  shallow 

dish. Shield edges. 

- Turn over the food in the middle course. 

Remove  defrosted  portions,  turn  over 

and shield edges with foil strips.   

- Close the door to continue defrosting. 

-  After  defrost  time,  stand  covered  with 

aluminum foil for 5-15 minutes. 

Roast Meat (Beef/pork/lamb) 

- Shield the edges with foil strips. 

- Place joint  with lean side face upwards 

(if possible) on a shallow dish. 

- Turn over the food in the middle course. 

And then shield the defrosted portions.   

- Close the door to continue defrosting. 

-  After  defrost  time,  stand  covered  with 

aluminum foil for 10-30 minutes. 

Poultry   

-  Remove  from  original  wrapper.  Shield 

wing and leg tips with foil. 

-  Place  breast  side  down  on  a  shallow 

dish. 

- Turn over the food in the middle course. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-MW7153?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"