Kuppersbusch EMWG 1050.1 E-G - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Микроволновые печи Kuppersbusch EMWG 1050.1 E-G - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 37
Загружаем инструкцию
background image

 

 

64 

EN 

 

Baking 

Table and advices – baking/hot air  
 

Type 

Container 

Level 

Temperature 

Time (min.) 

Walnut cake 

Spring-form type tin 

Turntable 

170/180 

30/35 

Fruit tart 

Spring-form type tin Ø 28 

cm 

Turntable, small 

round grille 

150/160 

35/45 

Ring cake 

Spring-form type tin 

Turntable 

170/190 

30/45 

Piquant cakes e.g. Pizza 
made with potatoes 

Runde Glasform 

Turntable, small 

round grille 

160/180 

50/70 

Sponge cake 

Spring-form type tin Ø 26 

cm 

Turntable, small 

round grille 

160/170 

40/45 

Jelly roll 

Glass griddle 

110 

35/45 

Cherry pie 

Glass griddle 

170/180 

35/45 

Advice on cake baking ware 

The  most  commonly  used  type  of  baking  ware  is 
black  metal  tins.  If  you  are  also  going  to  use  the 
microwave,  use  glass,  ceramic  or  plastic  baking 
ware.  These  must  be  able  to  withstand 
temperatures  up  to  250ºC.  If  you  use  these  types 
of  baking  ware  the  cakes  are  not  browned  as 
much. 

Advice on how to bake cakes 

Different  amounts  and  types  of  pastry  require 
different  temperatures  and  baking  times.  Try  low 
settings  first  of  all  and  then,  if  necessary,  use 
higher  temperatures  next  time.  A  lower 
temperature  will  result  in  more  uniform  baking. 
Always  put  the  cake  tray  in  the  centre  of  the 
turntable.  

Baking suggestions 
How to check if the cake is properly cooked 

Start sticking a tooth pick in the highest part of the 
cake  10  minutes  before  the  end  of  the  baking 
time.  When  no  dough  sticks  to  the  tooth  pick  the 
cake is ready. 

Der Kuchen wird sehr dunkel: 

Wählen  Sie  beim  nächsten  Mal  eine  niedrigere 
Temperatur  und  lassen  Sie  den  Kuchen  länger 
backen. 

If the cake is very dry 

Make  small  holes  in  the  cake  with  a  tooth  pick 
after  baking  has  finished.  Then  sprinkle  the  cake 
with  some  fruit  juice  or  alcoholic  drink.  Next  time 
increase the temperature by about 10º and reduce 
the baking time. 

If the cake does not come free when turned 

Let  the  cake  cool  down  for  5  to  10  minutes  after 
baking  and  it  will  come  out  of  the  tin  more  easily.  
If  the  cake  still  does  not  come  free  run  a  knife 
carefully  around  the  edges.  Next  time  grease  the 
cake tin well. 

Advice on saving energy 

When  you  are  making  more  than  one  cake,  it  is 
advisable  to  bake  them  in  the  oven  one  after  the 
other  when  the  oven  is  still  hot.    This  lets  you 
reduce  the  baking  time  for  the  second  and  later 
cakes. 
It is preferable to use dark coloured baking ware - 
painted  or  enamelled  black  –  since  such  baking 
tins absorb heat better. 
When  dealing  with  long  baking  times,  you  can 
switch  the  oven  off  10  minutes  before  the  end  of 
the  time  and  make  use  of  the  residual  heat  to 
complete the baking.

 

.

Downloaded from 

www.Manualslib.com

 

manuals search engine

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersbusch EMWG 1050.1 E-G?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"