Kuppersbusch EMWG 1050.1 E-G - Инструкция по эксплуатации - Страница 27

Микроволновые печи Kuppersbusch EMWG 1050.1 E-G - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 37
Загружаем инструкцию
background image

 

 

60 

EN 

 

Cooking with the Grill 

Tables and suggestions – Grill without microwave 

Fish 

Quantity (g) 

Time (min.) 

Instructions 

Fish 
Bass 
Sardines/gurnard 

800 

6-8 fish. 

18-24 
15-20 

Spread  lightly  with  butter.  After  half  of 
cooking  time  turn  and  spread  with 
seasoning. 

Meat 
Sausages 

6-8 units 

22-26 

Prick after half cooking time and turn. 

Frozen hamburgers 

3 units 

18-20 

Prick after half cooking time. 

Spare rib (approx. 3 cm thick) 

400 

25-30 

Brush  with  oil.  After  half  of  cooking  time, 
baste and turn. 

Others 
Toast 

4 units 

1½-3 

Watch toasting. Turn 

Toasted sandwiches 

2 units 

5-10 

Watch toasting. 

 
Heat up the grill beforehand for 2 minutes. Unless 
indicated  otherwise,  use  the  grid  iron.  Place  the 
grid  on  a  bowl  so  that  the  water  and  the  fat  can 
drop.  The  times  shown  are  merely  indicative  and 
can  vary  as  a  function  of  the  composition  and 
quantity  of  the  food,  as  well  as  the  final  condition 
wished  for.  Fish  and  meat  taste  great  if,  before 
grilling,  you  brush  them  with  vegetable  oil,  spices 
and  herbs  and  leave  to  marinate  for  a  few  hours. 
Only add salt after grilling. 

Sausages  will  not  burst  if  you  prick  them  with  a 
fork before grilling. 
After  half  the  grilling  time  has  passed,  check  on 
how  the  cooking  is  going  and,  if  necessary,  turn 
the food over or brush it with some oil. 
The  grill  is  especially  suitable  for  cooking  thin 
portions  of  meat  and  fish.  Thin  portions  of  meat 
only  need  to  be  turned  once,  but  thicker  portions 
should be turned several times. In the case of fish, 
you  should  join the  two  ends, putting  the  tail  in  its 
mouth, and then put the fish on the grid iron. 

Downloaded from 

www.Manualslib.com

 

manuals search engine

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersbusch EMWG 1050.1 E-G?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"