LG MS2342DB - Инструкция по эксплуатации - Страница 35

Микроволновые печи LG MS2342DB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

O

`zb
e

k

5

Toifa

Ko’rsatmalar

1.  Kartoshka, piyoz, ko’katlar, seldr, midiyalar, oq vino, tuz 

va qalampirni katta chuqur idishga soling va yaxshilab 
aralashtiring. Plastik qopqoq bilan yoping va sovuting.

2.  Taomni pechkaga soling. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing.

3.  Pishirlgandan so’ng hosil bo’lgan qobiqlarni olib tashlang 

va kremli sho’rvani qo’shib yaxshilab aralashtiring.

* Kremli quyqa

½ piyola saryog’ \ 6 osh qoshiq un \ 2 piyola sut 1 parcha 
tovuq goshti
1. Tovada saryog’ni eriting, un qo’shib pasta hosil qiling.
1. Tovada saryog’ni eriting, un qo’shib pasta hosil qiling. 
2.  Sut va tovuq go’shtini qo’shing va past olovda quyilgunga 

qadar pishiring.

3.  Ismaloqdan 

tayyorlangan kremli 
sho’rva (Fc-3)

-Og'irlik cheklovi: 1,2 kg
-Oziq-ovqat harorati: xona
-Idish-tovoq: Mikroto’lqinli 
xavfsiz tovoq

Masalliqlar

600 g sabzavotlardan 
tayyorlangan pyure \ 1 ½ parcha 
tovuq go’shti
2 osh qoshiq un
2 osh qoshiq saryog’
1 piyola krem
Ta’m berish uchun muskat 
yong’oq, tuz va garmdori

Ko’rsatmalar 

1.  Barcha masalliqlarni katta tovoqqa soling va yaxshilab 

aralashtiring. Yelim qog'oz bilan qoplang va unda 
teshikchalar hosil qiling. 

2.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini bosing. 

Jarayon davomida kamida ikki marotaba aralashtiring.

* Sabzavotli pyure

400 g to’g’ralgan ismaloq \ 2 to’g’ralgan piyoz \4 osh qoshiq suv
1.  Sabzavotlanrni mikroto’lqinli xavfsiz idishga soling. Suv 

qo’shing va plastic qopqoq bilan yoping.

2.  Taomni pechkaga soling. 800 vatlik to’lqinda 9~11 daqiqa 

davomida pishiring.

3.  Tayyor bo’lgandan so’ng pishirilgan sabzavotlarni quyuq 

massa hosil bo’lgunga qadar mikser yordamida aralashtiring.

4. Ratatuy (Fc-4)

-Og'irlik cheklovi: 1,5 kg
-Oziq-ovqat harorati: xona 
-Idish-tovoq: Mikroto’lqin 
o’choqqa bardoshli idish

Masalliqlar

1 dona piyoz parrak qilib kesiladi
1 dona baqlajon parrak qilib kesiladi
1 dona sukini parrak qilib kesliadi
1 dona rangli shiring bulg’or 
qalampiri parrak qilib kesiladi
3 dona pomidor to’g’raladi
1 osh qoshiq tomat pastasi
2 bosh sarimsoq maydalanadi
1 osh qoshiq ko’kat tog’raladi 
2 osh qoshiq sirka
1 choy qoshiq shaker
Ta’mga qarab tuz va garmdori

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta tovoqqa soling va yaxshilab 

aralashtiring. Yelim qog'oz bilan qoplang va unda 
teshikchalar hosil qiling. 

2.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini 

bosing. Jarayon davomida kamida ikki marotaba 
aralashtiring.

5.  Ezilgan pomidorlar 

(Fc-5)

-Og'irlik cheklovi: 1,2 kg
-Mahsulot harorati: xona
-Anjom: mikroto'lqinli 
pechda foydalanish 
mumkin tovoq 

Masalliqlar

4 dona o’rtacha pomidor 
Ta’mga qarab tuz va garmdori
400 g mol go’shti 
½ piyola maydalangan non 
2 bosh sarimsoq maydalanadi
1 osh qoshiq Dijon gorchitsasi 
1 osh qoshiq quritilgan ko’katlar
1 osh qoshiq parmesan pishlog’i

Ko’rsatmalar

1.  Pomidor tepa qismini qalpoqcha sifatida kesing va 

ichidagi urug’larni oling, ichidagi go’shti chiqib ketmasin, 
po’stlog’i shikastlanmasin. So’ng har bir pomidor ustiga 
tuz va murch sepib chiqing.

2.  Qolgan masalliqlarni idishga soling va yaxshilab 

aralashtiring. 

3.  Go’shtli qiymani pomidor ichiga solib chiqing va 

qalpoqchasini kiydiring.

4.  To’ldirilgan pomidorlarni idishga qo’ying va selofan bilan 

yoping.

5.  5. Tayyor masalliqni pechga qo'ying.

Toifa

6.  Ichi To’ldirilgan 

shampin'on (F

c

-6)

-Og'irlik cheklovi: 0,5 kg
-Mahsulot harorati: xona
-Anjom: yuqori haroratga 
bardoshli idish

Masalliqlar

15~20 dona poyasi olingan 
shampin'on qo’ziqorini; Ichini 
to’ldirish uchun masalliq; 50 g 
qirg’ichdan o’tkazilgan pishloq.

Ko’rsatmalar

1. Har bir qo’ziqorinni oyoqchalaridan ajrating va idishga soling. 
2. Har bir qo’ziqorinni aralashma bilan to’ldiring.
3. Tayyor qo’ziqorin ustiga pishloq sepib chiqing.
4.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini bosing.

* Ichini to’ldirish uchun masalliq

2 osh qoshiq sariyog’;\ maydalab tog'ralgan qo’ziqorin 
oyoqchalari;\ ¼ piyola qizil vino;\ 30 g non ushog'i;\ 3 osh qoshiq 
tog'ralgan ko’kat;\ ½ piyola qaymoq;\ ta'bga ko'ra tuz va murch.\ 
1.  Qo’ziqorin oyoqchalarini tovada sariyog’ bilan qovuring. Qizil 

vino, non ushog'i va petrushka (kashnichsimon ko'kat)ni 
qo’shing hamda yaxshilab aralashtiring.

2.  Aralashmaga qaymoqdan qo'shing va uni past olovda 

qaymoq quyilguncha qaynating. Tuz va murch seping.

7.  Jul'enli bulochkalar 

(F

c

-7)

-Og'irlik cheklovi: 0,8 kg
-Mahsulot harorati: xona
-Anjom: yuqori haroratga 
bardoshli idish

Masalliqlar

4~5 dona bulochka;
Ichini to’ldirish uchun masalliq;
50 g qirg’ichdan chiqarilgan 
pishloq.

Ko’rsatmalar

1.  Bulochka bosh qismini kesing va ichidan nonli mag'izni 

chiqarib oling. Bunda ustki qatlamga ehtiyot bo’ling.

2.  Har bir bulochkani tovuqli aralashma bilan to'ldiring va 

ularni idishga birma-bir joylang.

3. Har bir bulochka ustiga pishloqdan sepib chiqing.
4.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini bosing.

* Ichini to’ldirish uchun masalliq

100 g maydalab tog'ralgan qo’ziqorin;\ 200 g to'g'ralgan jo'ja 
to'shi;\ 2 osh qoshiq sariyog’;\ 1 dona maydalab to’g’ralgan 
piyoz;\ 1 piyola qaymoq;\ ta'bga ko'ra tiz va murch.
1.  Jo’ja to'shi, qo’ziqorin va piyozni birgalikda sariyog’ solingan 

tovada qovuring.

2.  Aralashmaga qaymoqdan qo'shing va uni past olovda 

qaymoq quyilguncha qaynating. Tuz va murch seping.

8.  Olxo’rili jo’ja oyoqlari 

(F

c

-8)

-Og'irlik cheklovi: 1,2 kg
-Mahsulot harorati: xona
-Anjom: mikroto'lqinli 
pechda foydalanish 
mumkin tovoq

Masalliqlar

1 dona halqasimon to'g'ralgan piyoz
1 dona to’g’ralgan sabzi
500 g jo'ja oyoqlari;
15 dona danagi olingan va ikkiga 
ajratilgan olxo'ri
1 piyola tovuq ta'mli tayyor sho'rva; 
ta'bga ko'ra tuz va murch.

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta chuqur tovoqqa soling va 

yaxshilab aralashtiring. Yelim qog'oz bilan qoplang va 
unda teshikchalar hosil qiling.

2.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini 

bosing. Jarayon davomida kamida ikki marotaba 
aralashtiring.

И

я

 

ap

1. 

;

 tugmasini bosing.

2.  Taom turini tanlash uchun 

5

 tugmasini ketma-ket bosing.

3. 

 

<

 tugmasini bosing. Italyan oshpazidan taom tayyorlash 

usullari

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к LG MS2342DB?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"