LG MG6343BMY - Инструкция по эксплуатации - Страница 41

Микроволновые печи LG MG6343BMY - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

5

Французский повap

1. 

=

 tugmani bosing.

2.  Taom turini tanlash uchun 

6

 tugmasini ketma-ket bosing.

3. 

>

 tugmani bosing.

Toifa

1.Fransuzccha piyozli Masalliqlar

sho’rva  (Fc-1)

4 piyoz yupqa to’g’raladi

-Vazn cheklovi : 1,5 kg 50 g. saryog’ \ 1 choy qoshiq 

-Oziq-ovqat harorati :  shaker \ 1 osh qoshiq un \ 3 bo’lak 

Xona

mol go’shti \ ½ piyola qizil vino

-Idish-tovoq : 

8 parrrak fransuz noni \ 1 piyola 

Mikroto’lqinli xavfsiz 

qirg’ichdan o’tkazilgan pishloq 

tovoq

Ko’rsatmalar

1.  Cook onions in a frying pan with butter and sugar until 

golden brown.

2.  Piyozani yog’langan va shakar solingan tovada 

sarg’ayguncha qovuring.  Plastik qopqoq bilan yoping va 

sovuting.

3.  Taomni pechkaga soling. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing. Tayyorlanish davomida 

kamida ikki marta aralarshtiring.

4.  Tayyor bo’lgandan so’ng sho’rvani aralashtiring va taom 

tortiladigan idishlarga soling. 

5.  1 parrak nonni har bir sho’rva ustiga qo’yib uning ustidan 

bir parrak pishloq qo’ying. Mikro to’lqinli pechda 800 vat 

quvvatda 2~3 daqiqa davomida pishloq erigunga qadar 

pishiring.

2.Midiyalar qo’shilgan Masalliqlar

pishloqli kremli 

1 to’gralgan kartoshka

sho’rva (Fc-2)

½ to’g’ralgan piyoz

-Vazn cheklovi : 1,2 kg 2 osh qoshiq to’g’ralgan ko’katlar

-Oziq-ovqat harorati :  1 bog’ seldr to’g’ralgan

Xona

800 g. tozalangan midiya 

-Idish-tovoq : 

½ piyola oq vino

Mikroto’lqinli xavfsiz 

Ta’mga qarab tuz va garmdori

tovoq

600 g. Kremli sho’rva

Ko’rsatmalar

1.  Kartoshka, piyoz, ko’katlar, seldr, midiyalar, oq vino, tuz 

va qalampirni katta chuqur idishga soling va yaxshilab 

aralashtiring. Plastik qopqoq bilan yoping va sovuting.

2.  Taomni pechkaga soling. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing.

3.  Pishirlgandan so’ng hosil bo’lgan qobiqlarni olib tashlang 

va kremli sho’rvani qo’shib yaxshilab aralashtiring.

* Kremli quyqa

½ piyola saryog’ \ 6 osh qoshiq un \ 2 piyola sut

1 parcha tovuq goshti

1. Tovada saryog’ni eriting, un qo’shib pasta hosil qiling. 

2.  Sut va tovuq go’shtini qo’shing va past olovda quyilgunga 

qadar pishiring.

10. Grechkali bo’tqi 

(

r

c10)

-Vazn cheklovi : 0,3 kg

-Oziq-ovqat harorati : 

Xona 

-Idish-tovoq : 

Mikroto’lqinli xavfsiz 

tovoq

Ko’rsatmalar

1.  300 g bo’tqani yuving va suvini 

qochiring. Qozonga 600 ml suv 
quying, tuz soling, 15 daqiqa 
qoldiring, plastic qopqoq bilan 
ustini yoping va sovuting.

2.  Taomni pechkaga qo’ying. 

Menyuni tanlang va ishga 
tushirish tugmasini bosing.

3.  Pishgandan so’ng, og’zi yopilgan 

holda 15 daqiqa ushlang.

11. Shi (

r

c11)

-Vazn cheklovi : 1,5 kg

-Oziq-ovqat harorati : 

Xona 

-Idish-tovoq : 

Mikroto’lqinli xavfsiz 

tovoq

Masalliqlar 

3000 g mol go’shti, to’g’ralgan

200 g to’g’ralgan karam

1 to’g’ralgan piyoz

1 dona sabzi, to’g’ralgan

3 osh qoshiq ko’kat, to’g’ralgan

3 piyola suv yoki bulyon

Ta’mga qarab tuz va garmdori 

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta tovoqqa soling va yaxshilab 

aralashtiring. Plastik qopqoq bilan yoping va sovuting.

2.  Taomni pechkaga qo’ying. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing. Tayyorlanish 

davomida kamida ikki marta aralarshtiring. 

12. Yovg’on xo’rda 

(

r

c12)

-Vazn cheklovi : 1,7 kg

-Oziq-ovqat harorati : 

Xona 

-Idish-tovoq : 

Mikroto’lqinli xavfsiz 

tovoq

Masalliqlar 

500 g to’g’ralgan treska balig’i

2 kartoshka, to’g’ralgan

1 dona piyoz parrak qilib kesiladi

1 dona to’g’ralgan sabzi

¼ piyola aroqpiyola suv yoki bulyon 
2 dona dafna bargi

Ta’mga qarab tuz va garmdori 

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta tovoqqa soling va yaxshilab 

aralashtiring. Plastik qopqoq bilan yoping va sovuting.

2.  Taomni pechkaga qo’ying. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing. Tayyorlanish 

davomida kamida ikki marta aralarshtiring. 

3.  Pishgandan so’ng dasturxonga tortishdan oldin 

aralashtiring va ko’katlar bilan bezang.

13. Baliqli rastegay 

(

r

c13)

-Vazn cheklovi : 0,3 kg

-Oziq-ovqat harorati : 

Xona 

-Idish-tovoq

: Shishali taglik

Masalliqlar 

130 g muzlagan qatlamali xamir, 

yumshatilgan \ 100 g oq baliq ilesi

3 osh qoshiq shampinyon 

qo’ziqorini \ 3 osh qoshiq pishirilgan 

guruch \ Ta’mga qarab tuz va 

garmdori \ 1 dona tuxum sarig’i

Ko’rsatmalar

1.  Katta idishga baliq ilesi, shampinyon qo’ziqorinlar, 

pishirilgan guruch, tuz va murch soling va hamasini 

yaxshilab aralashtiring.

2.  Xamirni 2 qismga ajrating va 2mm qalinlikda o’qlov bilan 

yoying va baliq qiymasini uning ustiga soling. Xamirni 
buking va burchaklarini yopishtirib chiqing.

3.  Ustiga aralashtirilgan tuxum sarig’ini surting va 

pergament qog’oziga joylashtirib chiqing.

4.  Taomni pechkaga qo’ying. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing. SIGNAL chalganida 

taomni teskarisini qo’ying va davom ettirish uchun 

boshlash tugmasini bosing.

O

`zb

e

k

Toifa

Toifa

Toifa

14. Gulyash (

r

c14)

Masalliqlar 

-Vazn cheklovi : 1,0 kg 500 g mol yoki cho’chqa go’shti, 

-Oziq-ovqat harorati

to’g’ralgan \ 2 dona to’g’ralgan 

: Xona 

piyoz \ 1 osh qoshiq un

-Idish-tovoq : 

3 osh qoshiq tomat pastasi

Mikroto’lqinli xavfsiz 

1 dafna bargi \ 1 piyola suv yoki 

tovoq

bulyon \ Ta’mga qarab tuz va 

garmdori 

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta tovoqqa soling va yaxshilab 

aralashtiring. Plastik qopqoq bilan yoping va sovuting.

2.  Taomni pechkaga qo’ying. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing. Tayyorlanish 

davomida kamida ikki marta aralarshtiring. 

3.  Pishgandan so’ng dasturxonga tortishdan oldin 

aralashtiring va ko’katlar bilan bezang.

9. Kartoshka chipslari Ko’rsatmalar

(

r

c-9)

1.  Kartoshkani keskich yoki 

-Vazn cheklovi : 1

qirg’ichdan foydalangan holda 

-Oziq-ovqat harorati : 

iloji boricha yupqa parrak qilib 

Xona 

kesing.

-Idish-tovoq : Shishali  2. Kesilgan kartoshkani quriting 

 

taglik

va pergament qog’oziga taxlab 

chiqing. Yaxshi natija olish uchun 

bitta qatordan qo’yib chiqing. 

3.  Taomni pechkaga qo’ying. 

Menyuni tanlang va tayyorlash 
uchun boshlash tugmasini 
bosing. 

4.  Tayyorlangandan so’ng 1~2 soat 

davomida qoldiring.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к LG MG6343BMY?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"