Electrolux EMS 2105 S - Инструкция по эксплуатации - Страница 45

Микроволновые печи Electrolux EMS 2105 S - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 152
Загружаем инструкцию
background image

   electrolux   45 

Natuknice o mikrovalnoj pe

ć

nici

 

 

 

Pe

ć

nicu uvijek držite 

č

istom 

– 

izbjegavajte proljevanje namirnica i ne 

zaboravite po

č

istiti ispod staklene plitice i 

unutrašnju stranu vrata. 

 

Po mogu

ć

nosti koristite okruglo ili ovalno 

posu

đ

e s poklopcem kada kuhate u 

svojoj mikrovalnoj pe

ć

nici.

 

 

Ne koristite metalno p

osu

đ

e ili posu

đ

e s 

metalnim dekoracijama. Odre

đ

eni 

plasti

č

ni materijali se mogu rastopiti i 

iskriviti od vru

ć

e hrane.

 

 

Pokrijte hranu kada kuhate. Koristite 

staklene poklopce, tanjure ili papir 

otporan na maso

ć

u.

 

 

Kola

č

i, kruh i sli

č

no mogu se odmrzavati 

direktno u košari za kruh ili na papirnatom 

ru

č

niku.

 

 

Ako se smrznuta hrana zagrijava u svom 
omotu, potrebno ga je otvoriti. Omote koji 

sadrže metal ili metalne dekoracije ne 
smijete koristiti osim ako nisu preporu

č

eni 

za uporabu u mikrovalnoj pe

ć

nici. 

Uklonit

e metalne kop

č

e i ži

č

ane vezice.

 

 

Sitne komadi

ć

e aluminijske folije možete 

koristiti za pokrivanje dijelova koji se lako 

prekuhaju kao što su pile

ć

i bataci.

 

 

Hranu sa ljuskama ili kožom trebate 

probušiti vilicom - npr. krumpiri i kobasice. 

Ne kuhajte jaja u 

mikrovalnoj pe

ć

nici jer 

mogu eksplodirati. 

 

Velike, debele komade postavite blizu 

ruba posude i pokušajte narezati hranu 
na nekoliko jednakih komada. Hranu 

uvijek postavite u sredinu pe

ć

nice.

 

 

Hrana 

ć

e biti ujedna

č

eno kuhana ako je 

promiješate ili okrenete nekoliko puta. 

 

Uvijek podesite kra

ć

e vrijeme kuhanja 

nego što je dano u vašem receptu kako bi 

izbjegli da se hrana prekuha. Ve

ć

koli

č

ina hrane zahtijeva duže vrijeme.

 

 

Koristite malo ili ništa vode za povr

ć

e.

 

 

Koristite manje soli i za

č

ina nego za 

"normalno" kuhanje. 

 

Za

č

ine dodajte na kraju.

 

 

Dopustite nekoliko minuta "stajanja" 

nakon što se pe

ć

nica isklju

č

ila, kako bi 

osigurali potpune i ujedna

č

ene rezultate 

kuhanja. 

 

Uvijek servirajte vru

ć

u hranu.

 

 

Koristite drža

č

e posuda ili rukavice kada 

vadite posu

đ

e i hranu iz pe

ć

nice.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 2105 S?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"