Electrolux EMS 2105 S - Инструкция по эксплуатации - Страница 108

Микроволновые печи Electrolux EMS 2105 S - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 152
Загружаем инструкцию
background image

108   electrolux   

     

Tipy pre mikrovlnnú prevádzku

 

 

 

Rúru udržujte vždy 

č

istú. Dbajte na to, 

aby pokrmy nevykypeli a nezabudnite 

vy

č

isti

ť

 plochu pod skleneným rota

č

ným 

tanierom a vnútornú stranu dvierok. 

 

Pri tepelnej úprave v mikrovlnnej rúre 

používajte okrúhle a oválne nádoby.

 

 

Nepoužívajte kovový riad alebo riad 

s kovovou dekoráciou. Niektoré druhy 

plastu sa môžu vplyvom tepla z pok

rmu 

roztop

i

ť

 a zdeformova

ť

 

 

Jedlo pripravujte vždy zakryté. Použite 

sklenenú pokrievku, tanier alebo 
špeciálny papier. 

 

Pe

č

ivo, chlieb a iné mú

č

niky môžete 

rozmrazova

ť

 priamo v

 košíku alebo na 

kuchynskom papieri. 

 

Ak rozmrazujete jedlo v pôvodnom obale, 
otvorte ho. O

dstrá

ň

te kovové spoje a 

spinky. Obaly s obsahom kovu nikdy 

nedávajte do mikrovlnnej rúry, iba ak to 

výrobca výslovne odporú

č

a. 

 

 

Na ochranu tenkých a chúlostivých 

kúskov (nohy kur

č

a

ť

a) použite alobal.

 

 

Jedlá v šupke alebo potiahnuté kožou 

(zemiaky, klobásy) pred tepelnou 
prípravou prepichnite. V rúre 
nepripra

vujte vajcia, pretože môžu 

explodova

ť

.

 

 

Pri tepelnej úprave vä

č

ších kusov dbajte 

na to, aby boli najhrubšie kusy na 

okrajoch nádoby. Pokrm sa snažte 
rozporciova

ť

 rovnomerne. Pokrm 

u

miestnite vždy do stredu

 nádoby. 

 

Jedlo sa pripraví rovnomerne, ak ho 

po

č

as tepelnej úpravy ob

č

as premi

ešate. 

 

Pri príprave pokrmu zvo

ľ

te najskôr kratšiu 

dobu prípravy, aby ste sa vyhli prevareniu.  

Č

ím je jedla viac, tým dlhší 

č

as je 

potrebný na jeho prípravu. 

 

Pri príprave zelenin

y používajte len 

minimál

ne množstvo vody.

 

 

Používajte menej dochucovadiel ako pri 

normálnej tepelnej úprave. Pokrm 

okore

ň

te až po skon

č

ení tepelnej úpravy.

 

 

V záujme rovnomernej tepelnej úpravy 

nechajte jedlo v mikrovlnnej rúre vždy pár 

minút od

stá

ť

.

 

 

Pred se

rvírovaním skontrolujte, 

č

i je jedlo 

dostato

č

ne teplé.

 

 

Pri vyberaní pokrmu z rúry používajte 

rukavice.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 2105 S?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"