Caso EMCG 32 - Инструкция по эксплуатации - Страница 66

Микроволновые печи Caso EMCG 32 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 214
Загружаем инструкцию
background image

 

 

 

66 

 

15 Operation and Handing 

This chapter provides you with important notices with regard to operating the device. 
Observe the following notices to avoid dangers and damages: 

  Warning 

►  Do not leave the device unsupervised when it is in operation, so that you can intervene 

quickly in the event of dangers. 

 

15.1  Principles of microwave cooking 

  The power levels and time required for cooking / warming up food items depends on 

the starting time, the quantity and the type and consistency of the food, etc. Use the 
shortest indicated cooking time and extend the cooking procedure as necessary. 

  Arrange the food carefully. Position the thickest areas on the external edge of the 

bowl.  

  Cover the food while it is cooking. Lids protect against spatters and also contribute 

towards cooking/warming up the food evenly. 

  During warming, the food should be turned, rearranged or stirred repeatedly, in 

order for the temperature to be distributed evenly. 

  Any existing germs in the food are only killed off if the temperature is sufficiently 

high enough (> 70°C) and if the time used is sufficiently long enough (> 10 m in).  

  Foods with a firm skin or shell, such as tomatoes, sausages, potatoes in the skin, 

eggplants must be pierced or punctured repeatedly so that any developing steam 
can escape and so that the food does not burst. 

  Eggs without their shell may only be cooked in the microwave if the skin of the egg 

yoke has been pierced repeatedly first. Otherwise, the egg yoke can squirt out with 
excessive pressure after cooking. 

  Rearrange layers of foods such as meat balls from top to the bottom and from the 

middle to the outside edge. 

 

15.2  Operating modes: 

The unit is to be operated in various operating modes. The following list shows the 
operating modes that are possible with the device: 

 

“Microwave” mode 

This operating mode is suitable for the normal reheating of food. 

 

“Grill and combination programmes” mode 

The “Grill” (G1) mode is suitable for roasting and gratinating food. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Caso EMCG 32?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"