Кухонные комбайны Tefal QB813D38 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

57
EN
USE OF ACCESSORIES
The guide below offers suggestions for speed settings, maximum processing time and the 
maximum quantity of ingredients. Start at the MIN speed setting and increase the speed 
depending on the recipe.
Content
Accessory
Speed
Max Time
Max Quantity
(* total weight of
ingredients)
Light cake mixture 
(packet mixtures 
and homemade)
Mixer
Min to 4
6 min
4.9 kg*
Shortcrust pastry
Mixer
1 to 2
3 min
1.4 kg*
Egg whites
Whisk
Max
3 min 30
16 eggs
Whipped cream
Whisk
5 to Max
5 min
700 ml
Bread dough
Dough hook
Min to 1
8 min
1640 g bread flour
+ 960 ml water
Brioche
Dough hook
Min to 3
14 min
3.6 kg*
Pizza dough:
Ingredients (for 2 pizza bases): 525g flour, 3g salt, 5g yeast, 3g sugar, 375g lukewarm water 
(43°C), 8g lard (or butter).
Put all the ingredients in the bowl. Mix for 7 mins with the kneading attachment, in V6 at Vmax. 
Leave to rest for 1h then chill until needed. 
Max. quantity: 4 times the recipe.
Put all liquid ingredients in the bowl first and then add the dry ingredients. Always stay close 
to the kitchen machine during use. Always add ingredients as close to the sides of the bowl as 
possible and not direct onto the rotating tool.
Mixtures that contain a large amount of liquid should be processed at low speed to avoid 
splashing. Do not increase the speed until the mixture has thickened.
Switch off the kitchen machine regularly to scrape down ingredients from the sides using a 
plastic spatula.
If by accident something gets stuck in the tool or the motor stops. Switch off the appliance and 
unplug. Solve the problem or reduce the quantity of ingredients in the bowl. Let the motor cool 
for 5 minutes before you switch on the kitchen machine again.
Use the whisk for whipping egg whites, cream, mayonnaise or similar light mixtures. Do not use 
the whisk for whipping heavy mixtures such as cake mixture or mashed potatoes. Always keep an 
eye on the result when you whip or mix foods as the desired result can be reached very quickly.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











