Kenwood KM001-KM006_KM005 - Инструкция по эксплуатации - Страница 36

Кухонные комбайны Kenwood KM001-KM006_KM005 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 43
Загружаем инструкцию
background image

CH

EF

0

m

in

1

2

3

P

CH

EF

0

m

in

1

2

3

P

CH

EF

0

m

in

1

2

3

P

0

min

max

1

2

3

4

5

6

P

the mixing tools and some of their uses

K-beater

For making cakes, biscuits, pastry, icing, fillings, éclairs and mashed
potato.

whisk

For eggs, cream, batters, fatless sponges, meringues, cheesecakes,
mousses, soufflés. Don’t use the whisk for heavy mixtures (eg creaming
fat and sugar) - you could damage it.

dough hook

For yeast mixtures.

to use your mixer

1

Turn the head-lift lever clockwise 

and raise the mixer head till it locks.

to insert a tool

2

Turn till it stops 

then push. 

3

Fit the bowl onto the base - press down and turn clockwise 

4

To lower the mixer head, raise it slightly, then turn the head lift lever
clockwise. Lower into the locked position.

5

Switch on and turn the speed switch to the desired setting.

Switch to pulse 

for short bursts.

to remove a tool

6

Unscrew.

hints

Switch off and scrape the bowl with the spatula frequently.

Eggs at room temperature are best for whisking.

Before whisking egg whites, make sure there’s no grease or egg yolk
on the whisk or bowl.

Use cold ingredients for pastry unless your recipe says otherwise.

points for bread making

important

Never exceed the maximum capacities below - you’ll overload the
machine.

If you hear the machine labouring, switch off, remove half the dough
and do each half separately.

The ingredients mix best if you put the liquid in first.

maximum capacities

CHEF

MAJOR

shortcrust pastry

Flour weight: 680g - 1lb 8oz

Flour weight: 910g - 2lb

stiff yeast dough

Flour weight: 1.36kg - 3lb

Flour weight: 1.5kg - 3lb 5oz

British type

Total weight: 2.18kg - 4lb 13oz

Total weight: 2.4kg - 5lb 5oz

soft yeast dough

Flour weight: 1.3kg - 2lb 14oz

Flour weight: 2.6kg - 5lb 12oz

continental type

Total weight: 2.5kg - 5lb 8oz

Total weight: 5kg - 11lb

fruit cake mix

Total weight: 2.72kg - 6lb

Total weight: 4.55kg - 10lb

egg whites

12

16

speed switch 

K-beater

creaming fat and sugar

start on min, gradually increasing to ‘max’. 

beating eggs into creamed mixtures 

4

- ‘max’.

folding in flour, fruit etc 

Min - 1

all in one cakes 

start on min speed, gradually increase to max.

rubbing fat into flour

min - 2.

whisk

Gradually increase to ‘max’.

dough hook

Start on ‘min’, gradually increasing to 1.

for 

cleaning

see page 38

P

34

the 

mixer

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KM001-KM006_KM005?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"